Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ φόρεσε το κλασικό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ με τον πιο cool τρόπο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ φόρεσε το κλασικό χριστουγεννιάτικο πουλόβερ με τον πιο cool τρόπο

Η Μαρία Ολυμπία και η Ευγενία Νιάρχου φόρεσαν το ίδιο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ. Ναι, αυτό που δεν σου έπαιρνε η μαμά σου και δεν ήθελες να φορέσεις.

Μία από τις αγαπημένες μας χριστουγεννιάτικες ταινίες είναι το «Bridget Jones's Diary», που δεν μπορεί να λείπει από το λίστα των ταινιών της εβδομάδας. Ποιος δεν θυμάται, λοιπόν, την πρώτη συνάντηση τιυ ζευγαριού Bridget-Mark, όταν εκείνος την κρίνει ως άμυαλη «γεροντοκόρη» και εκείνη για το πράσινο πουλόβερ του με τον τάρανδο, που του είχε αγοράσει η μαμά του. Και τον ανάγκασε, φυσικά, να το φορέσει την ημέρα των Χριστουγέννων.

Μπορεί στην ταινία αυτό να ήταν ένα μάλλον γραφικό, αρνητικό σημείο για τον 90s εαυτό μας, αλλά σε γενικές γραμμές τα γιορτινά πουλόβερ είναι cool και το ξέρεις. Και αν δεν το ξέρεις, τότε σημείωσε το, γιατί στην πραγματικότητα μιλάμε για ένα fun item, που είναι πιο festive από οτιδήποτε άλλο μπορείς να φορέσεις αυτές τις μέρες. Άνετο, ζεστό και εναρμονισμένο με το κλίμα, είναι μια πολύ έξυπνη επιλογή για το οικογενειακό τραπέζι, αλλά και ένα υπέροχο δώρο, που σίγουρα θα φοράνε οι αγαπημένοι μας από χρονιά σε χρονιά, παίρνοντας έτσι το ρόλο μια παράδοσης.

Φόρεμα ή παντελόνι; Η Δανάη Μπάρκα σου δείχνει πώς να φορέσεις και τα δύο τα φετινά Χριστούγεννα

Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε το γιορτινό της πουλόβερ με έναν αστακό!

Όπως ξέρεις πολύ καλά, οι royals αγαπάνε πολύ τις παραδόσεις και μένουν πιστοί σε αυτές. Έτσι και η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ έκανε μία χριστουγννιάτικη εμφάνιση μαζί με τις φίλες της Poppy Delevingne και Ευγενία Νιάρχου, όπου και οι τρεις εμφανίστηκαν με το ίδιο πουλόβερ. Πρόκειται για ένα item από το brand Chufy, που κυκλοφόρησε μια σειρά από γιορτινά knitwears, με λαιμό ζιβάγκο και τα χρώματα των Χριστουγέννων. Κόκκινο, σκούρο πράσινο και blue black μπλέκονται σε σκανδιναβικά μοτίβα. Και στη μέση το κεντρικό μοτίβο ήταν ένας αστακός! Η Μαρία Ολυμπία και η Ευγενία προτίμησαν το γλυκούλη αστακό, ενώ η Poppy ένα groovy mini van σε x-mas mood.

1671531245200-107938236-unknown_320438253_1525918394581789_4139808384116520791_n.jpg

Πώς μπορεί ένα τέτοιο πουλόβερ να δείξει cool και όχι γραφικό; Όταν το συνδυάσεις με ένα skinny δερμάτινο παντελόνι ή μία μαύρη, mini φούστα και combat μποτάκια ή αρβυλάκια. Τόσο απλά, follow the royal lead!