Η Ευγενία Σαμαρά μας συστήνει την τέχνη του mix print με ένα κοστούμι σε 60s vibes

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Σαμαρά μας συστήνει την τέχνη του mix print με ένα κοστούμι σε 60s vibes

Το πιο «πολύχρωμο» κορίτσι του Σασμού σου δείχνει πώς να συνδυάσεις τα διαφορετικά prints.

Το να μπορείς να φορέσεις prints είναι από μόνο του ένα ταλέντο. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Η επιλογή του σωστού μοτίβου, στα σωστά χρώματα, με το σωστό μέγεθος και τους κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς δεν είναι για όλους. Για αυτό και οι γυναίκες που προτιμάνε τα bold patterns στη ζωή τους είναι λίγες και ξεχωρίζουν αμέσως. Βέβαια, τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι οι γυναίκες τολμάνε περισσότερο -και ευτυχώς- αν κρίνω από τα looks που βλέπουμε στο street style, αλλά και στους δρόμους της δικής μας πόλης, δίπλα μας. Οπότε τα prints εκτός από μεγάλη τάση, έγιναν σιγά-σιγά και μεγάλο κομμάτι της ζωής μας.

Η Ευγενία Σαμαρά, ή αν προτιμάς Στέλλα από το «Σασμό», έχει μια ξεκάθαρη αγάπη για τα prints. Για όλα τα prints: μικρά και μεγαλύτερα, έντονα και pale, με λουλούδια, γραμμές, λαχούρια ή και polka dot. Και φροντίζει να τα εντάσσει στα καθημερινά της outfits με τους πιο εφευρετικούς τρόπους. Η Ευγενία, μάλιστα, κατάφερε να πάει το styling ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας ένα το γνωστό σε όλες μας mix print. Πήρε δηλαδή δύο διαφορετικά prints και τα ένωσε σε ένα look, που είναι σίγουρα μοναδικό.

https://www.instagram.com/p/CnPqHZUKlXD

Maxi φόρεμα + μπότες: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε τα μποτάκια που θα φορέσεις το 2023

Το mix print της Ευγενίας Σαμαρά παραδίδει μαθήματα σε αρχάριους.

https://www.instagram.com/p/CnH7uLVNjhY

Ναι, καταλαβαίνω ότι το θεωρείς δύσκολο και θα παραδεχτώ ότι το mix print μπορεί εύκολα να αποτύχει ή να βγει υπερβολικό ως προς την εικόνα του. Αλλά η Ευγενία ακολούθησε την πιο έξυπνη οδό και έκανε το πιο εύκολο mix print, το οποίο μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ που είσαι ακόμη στην «πρώτη τάξη» του styling. Διάλεξε να φορέσει ένα υπέροχο, all over printed κοστούμι με λευκή βάση και μπεζ-κεραμιδί λαχούρια, το οποίο συνδύασε με ένα ασορτί πουκάμισο με τα ίδια λαχούρια, που έχει ένα διαφορετικό τύπωμα στις τσέπες του και σε άλλες μικρές λεπτομέρειες. Έτσι, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Το look είναι από τη συλλογή του ελληνικού brand «Project Soma». Ακολούθησε το inspo και θα πάρεις άριστα δέκα!