Η Marie-Chantal ορκίζεται αιώνια πίστη σε αυτό το στυλ φορέματος

Η Marie-Chantal ορκίζεται αιώνια πίστη σε αυτό το στυλ φορέματος

Η Μarie - Chantal και ο Παύλος

Ένα συγκεκριμένο μοτίβο και ένα κομψό μήκος, αποτελούν για εκείνη τη «συνταγή της ενδυματολογικής επιτυχίας».

H Μarie Chantal είναι εξοικειωμένη με την ορολογία της μόδας και βλέπει τα ρούχα από επιχειρηματική σκοπιά, από τη νεαρή της ηλικία. Ο πατέρας της, Robert Warren Miller, ήταν ο άνθρωπος πίσω από τη δημιουργία των «Duty Free» και εκείνη έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή της πως «πάντα είχα μια θεμελιώδη αγάπη για τη μόδα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ. Μου άρεσε η πλευρά του merchandising και ασχολούμαι επισταμένως με το πώς να μεγιστοποιήσω τις πωλήσεις ενός brand». To 2000 ίδρυσε, μάλιστα, και το δικό της fashion label με παιδικά ρούχα, το Marie Chantal Children και όλα αυτά τα χρόνια έχει αφήσει το δικό της, προσωπικό στίγμα στο child dressing. Το οποίο είναι αρκετά royal!

Παύλος & Marie Chantal: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι τους στη Νέα Υόρκη πριν γυρίσουν στην Αθήνα

Ρομαντικά φορέματα, παστέλ αποχρώσεις και τα αγαπημένα της floral prints πρωταγωνιστούν στις παιδικές δημιουργίες της. Εν μέσω καραντίνας αποφάσισε να επεκτείνει το brand και με homewear και casual κομμάτια για ενήλικες. Μάλιστα πόζαρε και η ίδια με ροζ φούτερ με λογότυπο «Life’s better cozy» για να βοηθήσει τότε στην προώθηση της σειρά της, σπάζοντας το preppy chic signatured στυλ της.

https://www.instagram.com/p/CdqhomkOFGz

Η άγνωστη κόντρα της βασίλισσας Letizia και της Marie Chantal και η συμφιλίωση στην κηδεία του τέως

Αυτό όμως που τη χαρακτηρίζει εκείνη, και το βλέπουμε αναλυτικά μέσα από τις φωτογραφίες της παρακάτω gallery, είναι η αγάπη της για ένα συγκεκριμένο τύπο φορέματος: midi floral. Η σύζυγος του Παύλου Γλυξκμπουργκ δείχνει μεγάλη αδυναμία και στα liberty prints αλλά και στα μοτίβα με μεγάλα λουλούδια. Σε ό,τι αφορά το μήκος των φορεμάτων που επιλέγει το midi είναι σχεδόν αδιαπραγμάτευτο. Είτε μιλάμε για αέρινες, loose γραμμές, είτε για πιο ladylike κοψίματα με bold μανίκια, αυτά τα φορέματα είναι το σήμα κατατεθέν της.

https://www.instagram.com/p/CkZSxP6LdxO

Τα μονοχρωματικά σχέδια δεν είναι μέσα στα αγαπημένα της, αλλά όταν τα φοράει «παίζει» με βασικές αποχρώσεις, όπως είναι το μαύρο, το λευκό και το μπλε. Είναι αυτή η new romantic προσέγγιση που έχει χαρακτηριστικό του lifestyle της; Όχι απαραίτητα, καθώς προσδίδουν έναν πιο bohemian αέρα που ξεφεύγει κάπως από το καθωσπρέπει πλαίσιο που κινείται ενδυματολογικά. Ένα είναι το σίγουρο, πως έχουν ενδιαφέρον και πως αυτού του στυλ τα φορέματα ταιριάζουν σε όλες μας.