Το prive party της Μαίρης Κατράντζου για τη βάφτιση του γιου της & ο χορός του Παύλου Γλύξμπουργκ

Το prive party της Μαίρης Κατράντζου για τη βάφτιση του γιου της & ο χορός του Παύλου Γλύξμπουργκ

H καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγός της θα βαπτίσουν σήμερα το μονάκριβο γιο τους στις Σπέτσες.

Στις Σπέτσες για ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα η Μαίρη Κατράντζου με τον σύζυγό της, Μάριο Πολίτη. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα βαπτίσει σήμερα τον γιο του και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα αναμένεται να δώσουν το «παρών» στην εντυπωσιακή τελετή που θα γίνει στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz και στενοί φίλοι του ζευγαριού από το εξωτερικό έφτασαν από νωρίς στο νησί για να παρευρεθούν στο prive πάρτι που διοργάνωσε η σχεδιάστρια για να τους καλωσορίσει.

Η σχεδιάστρια βαπτίζει σήμερα τον γιο της

Η βάπτιση θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, με νονούς τους αγαπημένους φίλους της Ελληνίδας σχεδιάστριας: τη Μαρί Σαντάλ, τον Παύλο και την Ευγενία Νιάρχου. Η επιλογή της τοποθεσίας δεν έγινε τυχαία, αφού η 39χρονη αγαπά ιδιαίτερα τις Σπέτσες, καθώς εκεί πέρασε τα καλοκαίρια των παιδικών της χρόνων.

Το prive party και ο χορός του Παύλου Γλύξμπουργκ

Ένα υπέροχο σκηνικό στήθηκε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού όπου οι ευτυχείς γονείς και οι καλεσμένοι τους γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους οι: Χρύσανθος Πανάς, Παύλος Γλύξμπουργκ, η fashion blogger Sandra Bauknecht, ο φωτογράφος μόδας German Larkin κ.ά. Όπως αποκάλυψε σε ένα από τα Instagram-stories του ο Χρύσανθος Πανάς, ο γιος του ζευγαριού θα πάρει το όνομα Μιχαήλ.

Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου διασκέδασε με την ψυχή του και δεν σταμάτησε να χορεύει. Ο χορός του έγινε viral και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να βιντεοσκοπήσουν τις χορευτικές του φιγούρες.

Ο παραμυθένιος γάμος της Μαίρης Κατράντζου και του Μάριου Πολίτη

Στις 26 Αυγούστου 2021 η Μαίρη Κατράντζου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο Πολίτη, σε μια άκρως ατμοσφαιρική τελετή με κουμπάρα την Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Τον γάμο πραγματοποίησε ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού Δημήτρης Γαλάνης. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά και η Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίες δημοσίευσαν αρκετά στιγμιότυπα από την τελετή στα social media. Το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του μετά από 19 ολόκληρα χρόνια σχέσης και λίγους μήνες αργότερα υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί.

Πηγή κεντρικής: marykatrantzou