Kate Middleton: Το κόκκινο κοστούμι προστέθηκε στη λίστα με τις μονόχρωμες power suit εμφανίσεις της

Ναταλία Κατσακιώρη
Kate Middleton: Το κόκκινο κοστούμι προστέθηκε στη λίστα με τις μονόχρωμες power suit εμφανίσεις της

(Eddie Mulholland/Pool Photo via AP)

Η πριγκίπισσα Catherine έκανε μία από τις πλέον statement εμφανίσεις της με ένα κατακόκκινο tailored κοστούμι, που σίγουρα έχει να πει πολλά.

Είτε είσαι λάτρης είτε hater της βασίλισσας Ελισάβετ, ένα πράγμα είναι σίγουρα αδιαμφισβήτητο. Ότι η queen Lilibet άφησε το στίγμα της στον παγκόμσιο χάρτη και επηρέασε με τον τρόπο της κάθε τομέα της royal ζωής. Ανάμεσα τους και η γκαρνταρόμπα της βασιλικής οικογένειας, όσο περίεργο να σου φαίνεται, γιατί πράγματι η εκλιπούσα Ελισάβετ δεν είχε ποτέ ξεχωρίσει ως η πιο κομψή παρουσία. Παρόλα αυτά άφησε τη δική της παρακαταθήκη με τα vivid colored ταγιεράκια της, που την έκαναν να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Στα ίδια βήματα φαίνεται να βαδίζει και η Kate Middleton, η οποία έχει βάλει τα έντονα χρώματα πολύ ψηλά στη λίστα της, αν κρίνουμε και από το κατακόκκινο κοστούμι με το οποίο εμφανίστηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τα βραβεία BAFTA.

Britain Royals

Στα BAFTA μιλώντας για τη νέα καμπάνια Shaping Us (Eddie Mulholland/Pool Photo via AP)

kate_middleton_suits-(6).jpg

Στα BAFTA μιλώντας για τη νέα καμπάνια Shaping Us (Eddie Mulholland/Pool Photo via AP)

Η Kate βρέθηκε εκεί συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα William και έκλεψε τα φλας με ένα ultra stylish look, με το απόλυτο κόκκινο κοστούμι από τον αγαπημένο της οίκο, τον Alexander McQueen. Το Leaf Drop Hem Jacket των 1.790€ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, ειδικά τη στογμή που η πριγκίπισσα φρόντισε να το απογειώσει με κόκκινες γόβες Gianvito Rossi και μία mini bag του οίκου Miu Miu(ναι, η Kate θέλει να κάτσει με τη νεολαία). Τα σκουλαρίκαι της ήταν ίσως το μοναδικό της ατόπημα, ας μου επιτραπεί, γιατί προσωπικά θα ήθελα κάτι πιο elegant μαζί με ένα τέτοιο σακάκι.

Χάλασε το φερμουάρ; Τα πιο εύκολα tips για να το επισκευάσεις μόνη σου ότι και αν έχει πάθει

Britain Royals

Στα BAFTA μιλώντας για τη νέα καμπάνια Shaping Us (Eddie Mulholland/Pool Photo via AP)

Τα power suits της Kate Middleton ποντάρουν πάντα στη μονοχρωμία.

Η Kate προτιμά συνήθως τα κλασικά παντελόνια με maxi παλτό, αλλά όταν είναι να εμφανιχτεί με κοστούμι, τότε το απογειώνει -κυριολεκτικά. Όπως το αγαπημένο της μπορντό Roland Mouret κοστούμι, που άλλωτε το έχει φορέσει με μί απαλή, λευκήγ μπλούζα και άλλωτε με ένα παιχνιδιάρικο ροζ πουκάμισο, με ρομαντικό φιόγκο στο λαιμό.

Μέσ στο καλοκαίρι η πριγκίπισσα Kate βρέθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό του Waterloo, συνοδευόμενη από τον πρίγκιπα William, για την αποκάλυψη του εθνικού μνημείου Windrush. Εκεί εμφανίστηκε με το αγαπημένο της λευκό κοστούμι από τον οίκο Alexander McQueen και πάλι, και το look ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκές γόβες, λευκή mini bag από την Mulberry και μακριά σκουλαρίκια με ιδιαίτερο στυλ, οριακά boho, από το brand Chalk Jewellery. Το ολόλευκο αυτό σύνολο ήταν ένα δυναμικό statement, αν λάβουμε υπόψη μας τη νέα πνοή που προσπαθεί να δώσει η Kate στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, αφού στο πρόσωπο της έχουν συγκεντρωθεί όλες οι επλίδες για το μέλλον της μοναρχίας. Από άποψη στυλ πάντως έχει κερδίσει το στοίχημα.

https://www.instagram.com/p/CfHZWBat0oG