Floral φόρεμα + μπότες: Η Τόνια βρήκε το ζευγάρι που είναι ιδανικό για τα midi φορέματα

Ναταλία Κατσακιώρη
Floral φόρεμα + μπότες: Η Τόνια βρήκε το ζευγάρι που είναι ιδανικό για τα midi φορέματα

Τα midi, λουλουδάτα φορέματα θα είναι πάντα η πρώτη σου επιλογή και αυτές είναι οι μπότες, που τους ταιριάζουν τέλεια.

Τα florals δεν φοριούνται μόνο την άνοιξη. Αυτό το κλισέ είναι ένας μύθος που γκρεμίστηκε εδώ και χρόνια από τον κόσμο της μόδας και είναι απόλυτα λογικό, αν σκεφτείς ότι τα prints εξυπηρετούν στην ουσία αυτόν ακριβώς το σκοπό. Να βάζουν λίγο χρώμα στη γκρίζα πλευρά του χειμώνα και να δίνουν ένα κάποιο ενδιαφέρον στις βαρετές εκείνες μέρες, που δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το styling. Γιατί ένα φόρεμα με κομψό, floral print δεν χρειάζεται πολλά πράγματα για να γίνει super stylish, παρά μόνο το κατάλληλο ζευγάρι μπότες.

Την περίοδο του χειμώνα προσωπικά παλιότερα δεν επέλεγα συχνά τα φορέματα για τα καθημερινά μου outfits, επικαλούμενη το κρύο και όλη την άβολη φάση που έπρεπε να αντιμετωπίσω με καλσόν και μποτάκια. Μέχρι που έβαλα στη ζωή μου τις μπότες. Το combo φόρεμα και μπότες είναι ότι πιο άνετο για τις μέρες που περνάμε και μπορεί να γίνει ένα είδος uniform outfit για το γραφείο αλλά και τις βόλτες σου στην πόλη. Η Τόνια Σωτηροπούλου σου δείχνει πώς ακριβώς γίνεται.

Y2K style: Το πιο επίκαιρο trend του 2023 και όλα τα key items για να το υιοθετήσεις

https://www.instagram.com/p/CoE6-fdojYU

Οι μπότες ιππασίας είναι και πάλι τάση και θα συμπληρώσουν ιδανικά τα φορέματα σου.

Ένα midi, floral φόρεμα είναι μαι επένδυση που αξίζει να κάνεις κάθε φορά, σε κάθε σεζόν, με κάθε νέο σχέδιο. Η Τόνια επέλεξε ένα μοτίβο με μικρά, διακριτικά λουλούδια και ρίγες στα τελειώματα, όλα στο διαχρονικό άσπρο και μαύρο combo. Το συγκεκριμένο item, που φόρεσε η αγαπημένη ηθοποιός μοιάζει με πουκάμισο στο πάνω μέρος, στενεύει στη μέση και έχει ανάλαφρη φούστα σε A-line. Γιατί δεν υπάρχει πιο διαχρονικό φόρεμα από ένα floral item, που να περιλαμβάνει μόνο και τα πιο διαχρονικά χρώματα.

tonia_sotiropoulou-(5).jpg

Στο συγκεκριμένο look της Τόνιας αυτό που κάνει, όμως, τη διαφορά είναι οι μπότες που επέλεξε να φορέσει από κάτω. Οι μπότες ιππασίας έχουν κάνει δυναμικό come back στις τάσεις της σεζόν και η Τόνια δεν θα μπορούσε παρά να επενδύσει σε ένα ζευγάρι διαχρονικές, μαύρες μπότες ιππασίας, που πάνε με όλα.