Grammy Awards 2023: Η haute couture πρωταγωνιστούσε στο λαμπερό red carpet της βραδιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Grammy Awards 2023: Η haute couture πρωταγωνιστούσε στο λαμπερό red carpet της βραδιάς

Η ανατρεπτική Lizzo, η λαμπερή Jennifer Lopez, το idol Cardi B και μία Beyonce με τρία διαφορετικά σύνολα.

Ο Trevor Noah υποδέχτηκε για άλλη μια φορά τις κορυφαίες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας στο Crypto.com Arena για να γιορτάσουν μαζί τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της χρονιάς. Μεγάλοι νικητές των φετινών Grammys ήταν ο Harry Styles και φυσικά η Beyonce, η οποία για άλλη μια φορά σάρωσε με το νέο της album, Renaisance, ,μετά την αμφιλεγόμενη εμφάνιση της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η diva της pop δημιούργησε τρία διαφορετικά σύνολα για τη λαμπερή βραδιά, με το ένα να είναι πιο εντυπωσιακό από το άλλο. Ξεκινάμε με το ροζ, βελούδινο Balmain outfit με το haute couture καπέλο, συνεχίζουμε με το ασημί Gucci gown, με το οποίο ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και κλείνουμε με το ολόμαυρο, custom Schiaparelli gown σε κλασική γραμμή, με το οποίο έκλεισε τη βραδιά.

Grammys 2023: Harry Styles και Beyoncé στους μεγάλους νικητές των φετινών μουσικών βραβείων

https://www.instagram.com/p/CoTlgRpjduI
https://www.instagram.com/p/CoTe59jrVhu

Μέσα στις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις συμπεριλαμβάνεται και η θεά Cardi B, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, κάνοντας αρχικά μία εμφάνιση στο red carpet με ένα μπλε electric, haute couture gown δια χειρός Gaurav Gupta, το οποίο τύλιγε μαγικά το κεφάλι της, ενώ στη σκηνή εμφανίστηκε με ένα Paco Rabanne φόρεμα, με ασορτί head piece, θέλοντας προφανώς να τιμήσει το έργο του εκλιπόντα σχεδιαστή. Στη σκηνή είδαμε και την JLo, η οποία προτίμησε επίσης το βαθύ μπλε, με Gucci δημιουργία και λαμπερά κοσμήματα Bulgari, σε μία μάλλον συντηρητική εμφάνιση από την ίδια. Η πάντα elegant Adele πόνταρε στο burgundy gown από τον οίκο Louis Vuitton, ενώ η Megan Fox έκανε την ανατροπή και φόρεσε λευκό, Zuhair Murad φόρεμα, σε ένα κόκκινο χαλί, όπου το μαύρο είχε την τιμητική του.

grammy-2023-(25).jpg

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ στη σκηνή των βραβείων με Oscar De La Renta

Δική μας αγαπημένη ήταν η Lizzo που τα «έσπασε» on και off stage με το υπέροχο πορτοκαλί σύνολο με την ολοκέντητη κάπα, αλλά και το ασημί, metallic, mini φόρεμα της στη σκηνή, και τα δύο από το σχεδιαστικό δίδυμο των Dolce & Gabanna. Επίσης, η Olivia Rodrigo εμφανίστηκε με ένα απλό, custom Miu Miu, διάφανο φόρεμα, minimal και τόσο φρέσκο και σημερινό, που ήταν η απόλυτη Gen-Zer έμπνευση της βραδιάς.

Όλα τα looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί: