Riri is back! Με κόκκινη Loewe ολόσωμη φόρμα απογειώνει ξανά το pregnancy style

Ναταλία Κατσακιώρη
Riri is back! Με κόκκινη Loewe ολόσωμη φόρμα απογειώνει ξανά το pregnancy style
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Το Super Bowl του 2023 θα το θυμόμαστε όλοι, με τη Rihanna να ανακοινώνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της on stage και να μας δίνει μια γεύση του τι θα ακολουθήσει. Χαιρετάμε την master του cool pregnancy style!

Είχαν γραφτεί άρθρα επί άρθρων για το φετινό Super Bowl, με τη Rihanna να επιστρέφει και το outfit που θα επέλεγε για τη μεγάλη της επιστροφή στο stage να παραμένει ένας γρίφος μέχρι την τελευταία στιγμή. Έτσι και εμείς κάναμε τις υποθέσεις μας χωρίς να ξέρουμε ότι η Riri είχε άλλα σχέδια για τη βραδιά. Τα φώτα άναψαν και οι πλατφόρμα που κατέβηκε στη μέση του State Farm Stadium αποκάλυψε την κατακόκκινη Rihanna, που βρήκε για άλλη μια φορά τον τρόπο να ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Ανεβαίνοντας στη σκηνή και κάνοντας αυτό που ξέρει καλύτερα: να είναι performer.

https://www.instagram.com/p/ColcDlxNx0X
Super Bowl Football

(AP Photo/Charlie Riedel)

Οδηγός αγοράς: Τα πιο σέξι εσώρουχα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο κόκκινα

H κόκκινη Loewe φόρμα της Rihanna είναι το pregnancy style που θέλουμε να δούμε από τη Riri.

Η Rihanna έκανε την ανατροπή και εμφανίστηκε στο stage με μία κατακόκκινη boiler φόρμα από τον οίκο Loewe, με την υποφραγή του Jonathan Anderson. Με straps και ένα μεγάλο φερμουάρ η φόρμα άνοιγε στο μπροστινό μέρος, αποκαλύπτοντας την κοιλίτσα της μέσα σε ένα ελαστικό, επίσης, κόκκινο body και ένα custom corset σαν γλυπτό, που κούμπωνε στο στήθος της. Από κάτω το look συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι MM6 Maison Margiela x Salomon sneakers και λαμπερά κοσμήματα. Στη δεύτερη φάση του show η Riri συμπλήρωσε την εμφάνιση με ένα oversized, custom Alaïa παλτό σε duvet style.

Super Bowl Football

(AP Photo/Seth Wenig)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.
Chiefs Eagles Super Bowl Football

(AP Photo/Jeff Lewis)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Ήδη από την πρώτη της εγκυμοσύνη η Rihanna έδειξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αλλάξει το πώς ντύνεται ή το ποια είναι, μιας και η μόδα και το τι φοράει είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ποια είναι στην πραγματικότητα. Η μόδα για τη Rihanna υπήρξε ανέκαθεν τρόπος έκφρασης και ένα από τα πιο δυνατά της χαρτιά της σε σχέση με άλλες performers της γενιάς της. Για αυτό και η κάθε της εμφάνιση είναι δήλωση. Ήταν εκείνη που έδειξε περήφανα το κορμί της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο show του οίκου Dior με ένα διάφανο, μαύρο lingerie dress. Το λες και αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/ColicnjKi3s

Η ίδια είχε προετοιμάσει του θαυμαστές της για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει, λέγοντας ότι θα έχει στο stage και έναν ιδιαίτερο καλεσμένο. Αλλά σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτή την αποκάλυψη. Το look της ήταν σίγουρα edgy και πρωτότυπο, με την καλλιτεχνική ματιά του Jonathan Anderson, ένα σχεδιαστή που δεν είχαμε ξαναδεί να συνεργάζεται τόσο στενά με τη Riri και η ένωση τους ήταν iconic. Απενοχοποιημένη, επέλεξε να φορέσει μία boiler ολόσωμη φόρμα και τα sneakers της, γιορτάζοντας το σώμα της και τη ζωντάνια μιας τόσο σημαντικής στιγμής στη ζωή κάθε γυναίκας. Η Rihanna είναι μια συνεχής δήλωση body positivity και δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το λέμε, όσο εκείνη θα συνεχίζει να μας χαρίζει τέτοιες εμφανίσεις.