Οδηγός αγοράς: Τα πιο σέξι εσώρουχα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο κόκκινα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο σέξι εσώρουχα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο κόκκινα

Αφιέρωσε τη σημερινή μέρα στο shopping και επένδυσε σε ένα hot σετ εσωρούχων που θα έχει το πιο θηλυκό χρώμα -εκτός από το κόκκινο!

Ας μην αρχίσουμε και αυτή την εβδομάδα με διχασμούς και κόντρες. Ναι κάποιοι πιστεύουν στην Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλοι όχι. Σε αυτό που πιστεύουμε σίγουρα όλοι είναι το sexiness της γυναικείας φύσης και στην ερωτική μας διάθεση, που θα ανέβει σιγά-σιγά μόλις μπει η άνοιξη. Δεν το λέω εγώ παιδιά, οι ειδικοί το λένε. Οπότε ακόμη και αν λατρεύεις να μισείς την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τώρα είναι η ευκαιρία να ενεργοποιηθείς λίγο και να ρίξεις μια ματιά στις νέες συλλογέ,ς γιατί ως γνωστόν τώρα θα βρεις τα πιο πρωτότυπα σχέδια.

https://www.instagram.com/p/CjKwGzfLAmg

Οι special συλλογές που βγαίνουν κάθε χρόνο προς τιμήν των ερωτευμένων από τα πιο γνωστά brands εσωρούχων, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Το κόκκινο χρώμα. Γενικά, το αγαπάμε το κόκκινο και όλες τις διαβαθμίσεις του, από το έντονο κοραλί, μέχρι το βαθύ κόκκινο του κρασιού και το burgundy. Επειδή, όμως, το συγκεκριμένο χρώμα έχει ταυτιστεί κάπως με την ημέρα και εμείς δεν θέλουμε να μένουμε στην πεπατημένη, φέτος μπορείς να κάνεις τη διαφορά, αγοράζοντας ένα νέο σετ εσώρουχα σε ένα χρώμα έκπληξη, που έχει πρωταγωνιστήσει στις τάσεις της σεζόν.

Bomber jacket: Το μπουφάν που είναι ο πρωταγωνιστής του χειμώνα & 15 τρόποι να το φορέσεις τώρα

https://www.instagram.com/p/Cn9LrbBoK3N

Μιλάμε, φυσικά, για το φούξια, την πιο αγαπημένη απόχρωση του Barbiecore, που είναι ιδανική για να ταράξεις λίγο τα πράγματα και να κάνεις μια μικρή έκπληξη την επικείμενη βραδιά. Τώρα, μάλιστα, που τα sheer mesh υφάσματα είναι μεγάλη τάση, ένα σετ εσωρούχων σε bold ροζ θα είναι τέλειο για τις βραδινές μας μεφανίσεις. Φυσικά, αμέσως μετά υπάρχει και το μαύρο, το all time classic αγαπημένο, σέξι χρώμα των ανδρών. Αλλά, μένοντας στα δικά μας θα σου πω ότι ακόμη μια funky επιλογή είναι και το τιρκουάζ, αλλά και τα metallics. Γενικά, το στυλ γοργόνας είναι πολύ επίκαιρο και έχει μεγάλο fun για όποια θέλει να είναι λίγο πιο ενημερωμένη ακόμη και με τα εσώρουχα της. Δες τα καλύτερα εσώρουχα που διαλέξαμε για σένα παρακάτω.

Editor's choices: