Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι το ζευγάρι που επιλέγει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και υπάρχει λόγος

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι το ζευγάρι που επιλέγει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και υπάρχει λόγος

Οι πιο stylish μπότες της χρονιάς είναι οι μπότες πάνω από το γόνατο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει έναν καλό λόγο να σε κάνει να τις ερωτευτείς. 

Μπότες πάνω από το γόνατο. Όταν είδα το πρώτο μου ζευγάρι over the knee boots ήταν για μένα έρωτας με την πρώτη ματιά. Ήταν σαν να ανακάλυψα το πιο περίεργο και παράλληλα κλασικό ζευγάρι παπούτσια που έχω φορέσει ποτέ. Και μιλάμε για ένα ζευγάρι matte, δερμάτινες over the knee μπότες με 70s τακούνι σε άνετη γραμμή και στρογγυλή μύτη, που όπως καταλαβαίνεις τις έχω ακόμα και τις απολαμβάνω το ίδιο κάθε φορά που τις βάζω. Είναι κάποια παπούτσια που αξίζουν την προσοχή σου και οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι ένα από αυτά.

Προσωπικά, όμως, κάνω έναν πολύ σοβαρό διαχωρισμό στις μπότες από το γόνατο, που έχει να κάνει πάντα με την εφαρμογή τους. Ανήκω, δηλαδή, ξεκάθαρα στους οπαδούς της μπότας-κάλτσα, της πιο εφαρμοστής εκδοχής που έχεις δοκιμάσει ποτέ σε μπότα και έχω πολλούς λόγους, που μπορούν να σε πείσουν και εσένα για αυτό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει την ίδια άποψη, αν κρίνουμε από τα τελευταία της outfits στο My Style Rocks. Θα σε πείσουμε μαζί!

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η απόλυτη denim lover και σου δείχνει πώς φορέσεις το τζιν την άνοιξη

Οι μπότες πάνω από το γόνατο μπορούν να γίνουν πιο πρακτικές από όσο νομίζεις.

https://www.instagram.com/p/CoZqWyItWOv

Θα ξεκινήσω με το αυτονόητο. Οι μπότες πάνω από το γόνατο που δεν είναι σε στυλ κάλτσας έχουν πάντα το ρίσκο να φανούν λίγο πιο tacky από αυτό που θέλουμε. Λίγο πιο «δεύτερο» δηλαδή, για να σε βοηθήσω. Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι. Ποτέ μη λες ποτέ, και φυσικά υπάρχουν τρόποι να αξιοποιήσεις και αυτές τις μπότες και να δείχνουν super stylish και elegant, αλλά θέλει προσοχή στην ισορροπία των πραγμάτων. Από την άλλη οι στενές μπότες σε στυλ κάλτσας έρχονται σε πολλές περιπτώσεις να αντικαταστήσουν ακόμη και τα καλσόν μας τις κρύες μέρες και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη.

https://www.instagram.com/p/Coezel1NW6J

Η Ηλιάνα προτιμά αυτό τον τύπο μπότας, σε λαμπερά χρώματα και πολλά διαφορετικά υλικά, από vinyl μέχρι suede και ελαστικό ύφασμα, και τις συνδυάζει με τα αγαπημένα της mini και τα κοντά σορτσάκια του χειμώνα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να κάνεις skip στο καλσόν ή τις κάλτσες και να απολαύσεις άνεση και ζεστασιά με ένα και μόνο ζευγάρι παπούτσια. Εκτός από αυτό, να θυμάσαι ότι οι στενές μπότες έχουν καλύτερη εφαρμογή και μέσα από φορέματα ή φούστες.