Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η απόλυτη denim lover και σου δείχνει πώς φορέσεις το τζιν την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου είναι η απόλυτη denim lover και σου δείχνει πώς φορέσεις το τζιν την άνοιξη

Η Κατερίνα Καινούργιου λέει ναι στο denim και επιβεβαιώνει ότι το τζιν θα είναι το νούμερο ένα ύφασμα που θα φορέσουμε και την άνοιξη. Σε πολλές διαφορετικές εκδοχές.

Οι denim lovers είναι παντού, ζουν ανάμεσα μας. Και μάντεψε τι; Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε μία από τους φανατικούς του τζιν μέσα στο 2023, αφού επιλέγει ένα τέτοιο τζιν item σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση. Και το αναφέρω όλο αυτό γιατί η Κατερίνα είναι ίσως το τελευταίο άτομο που θα σκεφτόσουν με ένα απλό, τζιν παντελόνι. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha αγαπά τα ιδιαίτερα glam looks και έτσι τα denims δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα ψηλά στις επιλογές της.

Οι τάσεις του 2023 έκαναν τα τζιν ακόμη πιο ενδιαφέροντα, με τα ιδιαίτερα shapes, τα κεντήματα και τα διακοσμητικά να έχουν την τιμητική τους. Και αυτό μας δείχνει λίγο-πολύ πώς θα κυλήσει και το 2023, αφού τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια δεν θα είναι το μοναδικό κομμάτι που θα φορέσουμε μετά μανίας. Οι φούστες και τα σορτσάκια έρχονται ήδη από το χειμώνα να ανακατέψουν λίγο την τράπουλα και να μπουν στα καθημερινά μας looks. Η Κατερίνα έχει να σου δώσει, ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις διαφορετικές ιδέες.

Heartcore: Το πιο αγαπησιάρικο trend που θα σε κάνει να φορέσεις την «καρδιά σου» -Κυριολεκτικά

Τα τρία denim looks της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως έχουμε τόσες και τόσες φορές καλό θα ήταν να φέρνουμε τις τάσεις κοντά στο προσωπικό μας στυλ. Και αυτό ακριβώς έκανε και η Κατερίνα. Διάλεξε τρία διαφορετικά denim items και μας κάνει τρεις προτάσεις για την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Το πρώτο είναι ένα σκούρο denim σορτσάκι με χρυσά διακοσμητικά και τσέπες, σε ψηλόμεση γραμμή, που η Κατερίνα συνδύασε με ένα printed πουκάμισο, μαύρο καλσόν και μποτάκια. Το δεύτερο είναι η denim φούστα, που είπαμε ότι επιστρέφει δυναμικά ήδη από πέρυσι. Η Κατερίνα επέλεξε τη mini εκδοχή της με μικρά, διακοσμητικά στρας και την έκανε πιο βραδινή με ένα total sparkly ζιβάγκο σε ασημί χρώμα, αλλά και ένα λευκό σακάκι.

https://www.instagram.com/p/CoUkDBkI7f1

Η τρίτη επιλογή της είναι ένα τζιν σετάκι, που αποτελείται από ένα denim παντελόνι με φτερά στο τελείωμα του και ένα jacket σε στυλ πουκάμισο, που η Κατερίνα προτίμησε να αφήσει ανοιχτό και να το δέσει με μία matching ζώνη στη μέση, ενώ από μέσα φόρεσε το μαύρο κορμάκι της. Γενικά, το τζιν είναι το απόλυτο υλικό της άνοιξης και θα πρωταγωνιστήσει στους δρόμους της πόλης. Διάλεξε την εκδοχή που σε αντιπροσωπεύει.

https://www.instagram.com/p/CoNBHpZoDe3