Μαρία Ολυμπία και Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι δύο πιο καλοντυμένες royals που απογείωσαν το black chic

Μαρία Ολυμπία και Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι δύο πιο καλοντυμένες royals που απογείωσαν το black chic

NDP photo agency

NDP photo agency

Οι δύο κυρίες ακολούθησαν πιστά το royal dress code και εμφανίστηκαν με άψογα σύνολα στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για τη συμπλήρωση των σαράντα ημερών από το θάνατο του έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο με τα μέλη της οικογένειας να ταξιδεύουν για άλλη μια φορά στην Ελλάδα, προκειμένου να τιμήσουν τον εκλιπόντα. Και μπορεί οι υψηλοί καλεσμένοι να έλειπαν από την τελετή, σε σχέση πάντα με την ημέρα της κηδείας, ωστόσο οι κυρίες της οικογένειας εμφανίστηκαν για άλλη μια φορά υπέρκομψες, κλέβοντας την παράσταση με τα royal chic outfits της ημέρας. Οι θέσεις των δύο πιο καλοντυμένων ανήκουν δικαιωματικά στη Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ και την Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίες ανέβασαν το total black σε άλλο επίπεδο.

Η Μαρία Ολυμπία με μαύρο φόρεμα Valentino.

Η Μαρία Ολυμπία φημίζεται για την αγάπη της στα designer items, αφού η ίδια συμμετέχει συχνά και σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, όπως ο Louis Vuitton, ως μοντέλο και διεθνές it girl. Κάθε της εμφάνιση είναι πάντα προσεγμένη και περιλαμβάνει όλα τα νέα σχέδια των κορυφαίων brands. Οπότε και στο μηνμόσυνο του παππού της δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει το royal dress code, βάζοντας πάντα και την προσωπική της πινελιά.

royal_maria_olympia_tatiana-(4).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Έτσι την είδαμε με ένα μαύρο (φυσικά), μεταξωτό φόρεμα μέχρι το γόνατο, με μακριά μανίκια και ιδιαίτερες λεπτομέρειες από τον οίκο Valentino, το οποίο και συνδύασε άψογα μεμ ένα ζευγάρι pointy, καστόρινες γόβες Manolo Blahnik, αλλά και ένα μικρό μαύρο τσαντάκι από τον οίκο Celine. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά και το μαύρο καλσόν δεν θα μπορούσε να λείπει από το όλο look, σύμφωνα και με τις επιταγές του πρωτόκολλου.

Bafta Awards 2023: Tο κόκκινο χαλί γέμισε λάμψη και εμφανίσεις που θα συζητηθούν

royal_maria_olympia_tatiana-(7).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Η Τατιάνα Μπλάτνικ με μαύρο cape blazer

Η Τατιάνα Μπλάτνικ ήταν και πάλι μία από τις κυρίες που συζητήθηκαν. Και αυτό γιατί ξέρει πολύ καλά να συνδυάζει πολλά ετερόκλητα στοιχεία μαζί. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα εξαιρετικό shirt dress με πλισέ φούστα από τον Ralph Lauren, το οποίο απογείωσε πραγματικά με ένα crop σακάκι σε στυλ κάπας. Μαύρες γόβες, μαύρο καλσόν και μαύρο clutch συμπλήρωσαν το outfit με τις λευκές της πέρλες να δίνουν το royal ύφος που θέλαμε από την εμφάνιση.

royal_maria_olympia_tatiana-(2).jpg

NDP photo agency

NDP photo agency

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο και οι δύο κυρίες έβαλαν το δικό τους προσωπικό στυλ και εντυπωσίασαν, χρησιμοποιώντας key items που κάνουν statement σε ένα κατά τα άλλο αυστηρό dress code για την ημέρα του πένθους.

Mini φούστα +μπότες: Η Χριστίνα Μπόμπα με ανατρεπτικό μονόχρωμο look έβαλε τη viral φούστα της σεζόν

Οι εμφανίσεις από την ημέρα του μνημόσυνου: