Η ολόσωμη φόρμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει γίνει αγαπημένη και μιας ακόμη Ελληνίδας celebrity

Η ολόσωμη φόρμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει γίνει αγαπημένη και μιας ακόμη Ελληνίδας celebrity

Η Σταματίνα φόρεσε την ίδια ολόσωμη φόρμα, δύο φορές μέσα σε δύο μήνες. Το ίδιο ακριβώς item φόρεσε όμως και μία ακόμη κυρία της τηλεόρασης.

Η Βάσια Κωσταρά έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή στην ελληνική μόδα με τα prints της να έχουν γίνει πιο δημοφιλή από ποτέ τα τελευταία χρόνια. Χρώματα, floral μοτίβα και sexy θηλυκά σχέδια είναι τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία των collections της, στοιχεία που αντιπροσωπεύουν ακριβώς το στυλ της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Να πούμε ότι η Σταματίνα ήταν πάντα stylish και ενημερωμένη, αλλά φέτος είναι λίγο πιο ανανεωμένη, δοκιμάζοντας και νέα, statement κομμάτια, που την έχουν κάνει να ξεχωρίζει.

Μέσα, λοιπόν, σε όλες αυτές ρις εμφανίσεις που κάνει μέσα από την πρωινή ζώνη του Alpha και την εκπομπή Happy Day ξεχωρίσαμε ένα από τα festive looks που μας είχε δείξει την περίοδο των Χριστουγέννων. Η Σταματίνα διάλεξε να φορέσει την ολόσωμη φόρμα Gemma, από τη χειμερινή συλλογή της Βάσιας Κωσταρά. Μία φόρμα σε στενή γραμμή, σχεδόν σαν κολάν, από printed βελούδο με λουλούδια στα χρώματα του μωβ, κόκκινου και magenta. H συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα έχει ένα εντυπωσιακό πάνω μέρος με έντονους ώμους και ένα sexy cut out κάτω από το στήθος και μέχρι την κοιλιά.

https://www.instagram.com/p/CluQT5lr1k7

Η Σταματίνα φόρεσε την ίδια ολόσωμη φόρμα και σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο με το σύζυγο της Θέμη Σοφό, στο θέατρο Άλσος, όπου την ανέδειξε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα μικρό sparkly τσαντάκι και ένα δερμάτινο jacket ριγμένο στους ώμους της.

Οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι το ζευγάρι που επιλέγει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και υπάρχει λόγος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε την ίδια φόρμα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μήπως βλέποντας την ολόσωμη φόρμα της Σταματίνας σου ήρθε και κάτι άλλο στο μυαλό; Μήπως ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία φόρεσε την ίδια ακριβώς ολόσωμη φόρμα από τη συλλογή της Βάσιας Κωσταρά στην επίσκεψη της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη; Η Ευρυδίκη, λοιπόν, επέλεξε το ίδιο ακριβώς item για την εμφάνιση της στο Mega και την εκπομπή «Ελένη», όπου τη συνδύασε με ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν στα χείλη, όπως ακριβώς την είχε φορέσει και η ίδια η σχεδιάστρια στο προφίλ της στο Instagram. Και οι δύο ήταν υπέροχες, αν και το κόκκινο κραγιόν της Ευρυδίκης μας κέρδισε λίγο παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/CoKkDdvMWjr