Πώς θα φορέσουμε το δέρμα την άνοιξη; Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς θα φορέσουμε το δέρμα την άνοιξη; Απαντάμε σε όλες τις ερωτήσεις σου
Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Το δέρμα συνεχίζει να είναι το πιο sexy υλικό της ντουλάπας σου. Οπότε μην βιάζεσαι να το βγάλεις από πάνω σου την άνοιξη.

Ξέρω ακριβώς τι σκέφτεσαι. Ότι με το που νιώσεις λίγο αυτή τη γλυκιά ζέστη της άνοιξης, θέλεις να πετάξεις από πάνω σου όσο πιο γρήγορα μπορείς τα βαριά ρούχα του χειμώνα. Γιατί όσο και αν αγαπάς το μεγάλο, ζεστό παλτό σου και τη γούνα σου, τίποτα δεν συγκρίνεται με τα ανάλαφρα λινά και τα λεπτά πλεκτά της άνοιξης. Δυστυχώς, πρέπει να σε γειώσω λίγο και να σου πω ότι έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας για να φορέσουμε κάτι τόσο ελαφρύ, όσο και να ο ήλιος θα λάμπει αυτή την εβδομάδα. Οπότε, ναι, θα ήταν off season ένα τέτοιου είδους σύνολο.

1676631879033-185135280-leather_in_spring-(1).jpg

Αντί αυτού, όμως, έχω να σου προτείνω πέντε διαφορετικούς τρόπους, που μπορείς να φορέσεις και να αναδείξεις το αγαπημένο υλικό του χειμώνα, το δέρμα. Δεν είναι μία, δεν είναι δύο, είναι πολλές τώρα οι σεζόν που βάζουν το δέρμα στην κορυφή των πιο hot υλικών, με τους σχεδιαστές να παρουσιάζουν δερμάτινα items και για το επόμενο φθινόπωρο. Παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες spring προτάσεις.

Αυτές είναι οι 4 πιο αμφιλεγόμενες τάσεις του 2023 -Ας ξεκινήσει το fashion debate!

https://www.instagram.com/p/CkvOFDWsNTG

Ακολουθούν οι 5 πιο stylish τρόποι να φορέσεις το δέρμα μέσα στην άνοιξη: