Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε το ιδανικό παντελόνι για την άνοιξη που θα συνδυάσεις με sneakers

Ναταλία Κατσακιώρη
Ελένη Μενεγάκη: Βρήκε το ιδανικό παντελόνι για την άνοιξη που θα συνδυάσεις με sneakers

Ψάχνεις το τέλειο παντελόνι που θα αντικαταστήσει το συνδυασμό τζιν + sneakers; Η Ελένη έχει την απάντηση, γιατί η Ελένη ξέρει.

Μπορεί οι τελευταίες σεζόν να έχουν ανακηρυχθεί ως τα seasons της φούστας, αλλά οι γυναίκες προφανώς και δεν θα αντικαταστήσουν ποτέ το αγαπημένο τους παντελόνι. Όσο και αν αγαπάμε τη sexy, θηλυκή πλευρά μας τα παντελόνια είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ντουλάπας μας, αλλά και της καθημερινότητας μας. Ειδικά την άνοιξη, που ξεκινάμε τις βόλτες στην πόλη και την εξοχή, το τελευταίο που θέλεις είναι να ανησυχείς για τα ρούχα σου.

Το combo παντελόνι+sneakers είναι το απόλυτο uniform των ημερών, οπότε καλό θα ήταν να είχες πολλές διαφορετικές επιλογές στη διάθεση σου εκτός από το συνηθισμένο τζιν σου παντελόνι. Και η απάντηση αυτή τη φορά θα έρθει από έναν απρόσμενο σύμμαχο στο κομμάτι παντελόνι, την Ελένη Μενεγάκη, που μπορεί να έχεις ταυτίσει στο μυαλό σου με τα θηλυκά looks, αλλά η Ελένη έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια κατά πολύ το πιο στυλ της και έχεις βρει τον τρόπο να ισορροπεί ανάμεσα στο casual και το εξεζητημένο.

Το αγαπημένο καπέλο της πριγκίπισσας Diana γίνεται ξανά η τάση που θα φορέσεις την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/CpNKAWuonrb

Το λευκό παντελόνι της Ελένης είναι η πιο stylish επιλογή της άνοιξης.

Η Ελένη πριν λίγες μέρες φόρεσε ένα από τα αγαπημένα της ολόλευκα σύνολα, μιας και το άσπρο είναι το χρώμα της τα τελευταία χρόνια και έχει επενδύσει πολλές φορές σε αυτό. Έτσι διάλεξε ένα άνετο παντελόνι με ψηλή μέση και πιέτες ψηλά, στην περιοχή των γοφών, ενα trick που όπως ξέρυμε όλες κολακεύει το γυναικείο σώμα και καλύπτει τυχόν ατέλειες στην περιοχή. Η λευκή ζώνη που φόρεσε με τα χρυσά τρουκς το έκανε απλώς κάπως πιο glam και το έφερε λίγο πιο κοντά στο γνωστό στυλ της Ελένης. Το συγκεκριμένο παντελόνι έχει και το σωστό μήκος για να συνδυαστεί με ένα ζευγάρι sneakers, όποιο και αν είναι το σχέδιο τους.

https://www.instagram.com/p/CpAUIEfNOEF

Η Ελένη φυσικά το έκανε λίγο πιο stylish και elevated για το πλατό της εκπομπής της, οπότε φόρεσε ένα ζευγάρι γαλάζιες γόβες λουστρίνι από κάτω, σε pointy style. Από πάνω παρέμεινε στο λευκό, δημιουργώντας ένα total white σύνολο, επιλέγοντας ένα λευκό t-shirt με μικρά κεντήματα, που το κάνουν λίγο πιο παιχνιδιάρικο.