Όσκαρ 2023: Οι κορυφαίες red carpet εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά του σινεμά

Ναταλία Κατσακιώρη
Όσκαρ 2023: Οι κορυφαίες red carpet εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά του σινεμά

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Η μεγάλη βραδιά του σινεμά έφθασε και φέτος με τα μεγαλύτερα ονόματα της έβδομης τέχνης να μας χαρίζουν αξέχαστα red carpet looks. Οι καλύτερες εμφανίσεις είναι στο Queen.gr απευθείας από τη μεγάλη βραδιά.

Τα Oscars είναι σίγουρα η μεγαλύτερη στιγμή για έναν ηθοποιό ή συντελεστή της βιομηχανίας του κινηματογράφου και σίγουρα συγκεντρώνουν πάντα όλα τα βλέμματα, όχι μόνο των πιστών της σκοτεινής αίθουσας, αλλά και των fashion experts που αναμένουν πάντα τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. Ένα κόκκινο χαλί, που φέτος μετατράπηκε σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, κοντά στην απόχρωση της σαμπάνιας, με τον παρουσιαστή της βραδιάς Jimmy Kimmel να μην το αφήνει, φυσικά, ασχολίαστο. «Νομίζω ότι η απόφαση να επιλέξουμε ένα χαλί στο χρώμα της σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί, δείχνει πόσο σίγουροι είμαστε ότι δεν θα χυθεί αίμα,» είπε με το γνωστό του χιούμορ.

AP23071785944235.jpg

Έτσι, λοιπόν, και φέτος τα στοιχήματα για το τι πρόκειται να φορέσουν οι κορυφαίες stars του πλανήτη στο «σαμπανιζέ» χαλί άρχισαν από νωρίς, με τα outfits στις Χρυσές Σφαίρες, τα BAFTA και τα SAG Awards να μας έχουν δώσει μια μικρή γεύση πριν τη μεγάλη μέρα. Χρώμα, luxurious υφάσματα και sexy διάθεση, με μπόλικο old Hollywood αέρα και άλλη τόση κομψότητα, ήταν τα κύρια συστατικά και του φετινού red carpet των Όσκαρ 2023. Όλες οι κορυφαίες stars της μεγάλης οθόνης πόζαραν στους φωτογράφους, που τις περίμεναν, λίγο πριν περάσουν στην αίθουσα και μάθουμε τελικά τους μεγάλους νικητές της χρονιάς.

Όσκαρ 2023: Λίγο πριν τη μεγάλη τελετή θυμόμαστε τα κορυφαία red carpet looks που άφησαν εποχή

Τα looks που είδαμε φέτος στο σαμπανιζέ χαλί των Oscars τα είχαν όλα: χρώμα και όγκους, διαφάνειες και ελάχιστες ιδιαίτερες επιλογές. Μία από αυτές ήταν και η ολόμαυρη Versace δημιουργία, που επέλεξε η Lady Gaga για τη μεγάλη βραδιά από τη νέα FW23 ready to wear συλλογή του οίκου, που παρουσιάστηκε μόλις πριν δύο μέρες στο Λος Άντζελες. Η πάντα εντυπωσιακή Jessica Chastain έφθασε με glam gown δια χειρός Gucci, ενώ η Florence Pugh έχει γίνει το αγαπημένο μας red carpet crush, αφού για άλλη μια φορά με couture Valentino. H Cate Blanchett, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες παρουσίες και κυρίαρχο φαβορί, έφθασε με το πιο κομψό σύνολο της βραδιάς, με μία custom δημιουργία του οίκου Louis Vuitton, ενώ η Rihanna βρέθηκε καλεσμένη στη μεγάλη βραδιά και εμφανίστηκε με outfit Alaia.

95th Academy Awards - Arrivals

Η Rihanna με Alaia.

Invision
AP23071856673616.jpg

Η Lady Gaga με Versace.

AP23071856388273.jpg

Η Cate Blanchett με custom Louis Vuitton.

Πάμε να δούμε τις αφίξεις των stars λίγο πριν περάσουν στην αίθουσα του Dolby Theater.

Οι καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Oscars 2023: