Όσκαρ 2023: Λίγο πριν τη μεγάλη τελετή θυμόμαστε τα κορυφαία red carpet looks που άφησαν εποχή

Ναταλία Κατσακιώρη
Όσκαρ 2023: Λίγο πριν τη μεγάλη τελετή θυμόμαστε τα κορυφαία red carpet looks που άφησαν εποχή

 (AP Photo/Amy Sancetta)

AP

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη τελετή βλέπουμε μία προς μία τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, που έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία.

Είμαστε μόλις λίγες ώρες πριν τη μεγάλη γιορτή του σινεμά και πριν πανηγυρίσουμε ή αντίστοιχα στεναχωρηθούμε για τη νίκη ή την ήττα των αγαπημένων μας αστέρων. Αν δεν έχεις μπει ακόμη σε Oscars mood (και μόλις προλαβαίνεις), εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Μιλάμε για την 95η τελετή των Βραβείων Oscars, που θα πραγματοποιηθούν φυσικά στο Dolby Theater. Παρουσιαστής τους θα είναι ο Jimmy Kimmel, ο οποίος μας άφησε άφωνους με το εκπληκτικό σποτάκι του αλά Maverick. Το Countdown To The Oscars θα παρουσιάσουν οι Ashley Graham, Vanessa Hudgens και Lily Singh, οι οποίες θα πιάσουν τη θέση τους από νωρίς το απόγευμα.

https://www.instagram.com/p/CpVgdbFP9IG

Αλλά η αλήθεια είναι, όμως, ότι η μεγαλύτερη αγωνία για τον κόσμο της μόδας είναι φυσικά οι εμφανίσεις των αγαπημένων μας ηθοποιών στο κόκκινο χαλί. Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το red carpet look των Oscars προετοιμάζεται ακόμη και αρκετούς μήνες πριν με τους κορυφαίους στυλίστες να κάνουν έρευνα και να παρακολουθούν σχεδιαστές από όλο τον κόσμο. Φυσικά, οι σταθερά αγαπημένοι οίκοι όπως ο Christian Dior, Valentino, Armani Prive και Alexander McQueen δεν λείπου ποτέ από την τελική λίστα.

Mermaidcore: Η πιο hot τάση των τελευταίων red carpets που περιμένουμε να δούμε και στα Oscars

AP_04022804357.jpg

Η Charlize Theron με Tom Ford for Gucci το 2004.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτά τα 95 χρόνια που έχουμε τη χαρά να βιώνουμε τη μαγεία των Oscars, έχουν περάσει από μπροστά μας αμέτρητες εμφανίσεις και άλλα τόσο gowns και κοσμήματα, με κάποια να έχουν μείνει για πάντα στην ιστορία του θεσμού και της παγκόσμιας μόδας. Η θρυλική Audrey Hepburn δεν θα μπορούσε να φορέσε τίποτα άλλο, πέρα μία δημιουργία του λατρεμένου της Huppert Givenchy. Μέσα στις κλασικές αυτές εμφανίσεις θυμόμαστε φυσικά και το John Galiano φόρεμα της Nicole Kidman, το 1997, αλλά και το ολόχρυσο Tom Ford gown της Charlize Theron τη χρονιά που κέρδισε το Oscar της, όταν ο Tom Ford ανήκε ακόμη στην οικογένεια της Gucci.

Oι καλύτερες εμφανίσεις όλων των εποχών στο κόκκινο χαλί των Oscars.

Το Everything Everywhere All at Once σπάει ακόμα ένα ρεκόρ πριν καν τα Όσκαρ 2023