Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε το κοστούμι της με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια -Το πείραμα πέτυχε

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε το κοστούμι της με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια -Το πείραμα πέτυχε

Tα πιο stylish σύνολα συχνά προκύπτουν από τους πιο απίθανους συνδυασμούς. Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε μαζί μας το δικό της αγαπημένο.

Το styling είναι ταλέντο. Σίγουρα υπάρχουν αυτές οι γυναίκες που τις βλέπεις να κάνουν τα πιο πετυχημένα outfits ουσιαστικά από το τίποτα. Αλλά από την άλλη μην ξεχνάς ότι το styling είναι κάτι που μπορείς και να μάθεις, αλλά και να το βελτιώσεις πάρα πολύ με μικρές προσπάθειες και κάποια μαθήματα που παίρνεις από τους experts. Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για το πόσο μπορούν να λειτουργήσουν οι ετερόκλητοι συνδυασμοί και πως δεν πρέπει να φοβάσαι να φορέσεις δύο φαινομενικά αταίριαστα items μεταξύ τους. Πήρες χαρτί και μολύβι;

Τα πιο ευφάνταστα και υπέροχα looks συνήθως προκύπτουν με τέτοιες μικρές, διακριτικές προσθήκες, που μπορούν να σου φανούν αρχικά περίεργες, αλλά στο τέλος θα δεις ότι λειτουργούν μια χαρά. Η απόδειξη; Το look που επέλεξε να φορέσει η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλια του γιου της Μάξιμου. Ένα outfit που τα είχε όλα. Χρώμα, prints, χαρακτήρα, στυλ και άνεση. Αυτό, όμως, που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν σίγουρα τα παπούτσια της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου φοράει την μπεζ καμπαρντίνα της πρωί και βράδυ -Κυριολεκτικά

https://www.instagram.com/p/CpmhuIINSlG

Κοστούμι και sneakers: Ο ιδιαίτερος συνδυασμός που -τελικά- λειτουργεί!

Η Αθηνά πριν λίγες μέρες ετοίμασε ένα υπέροχο πάρτι για τα γενέθλια του γιου της Μάξιμου, οπότε σαν οικοδέσποινα και μαμά θα έπρεπε να φορέσει κάτι εντυπωσιακό και πολύ άνετο, γιατί όλες αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει παιδικό πάρτι. Οπότε επέλεξε το αγαπημένο της ciel κοστούμι σε κλασική tailored γραμμή. Ένα item από το προσωπικό της brand Project Soma, που έχει και μικρές λεπτομέρειες σε animal print στο εσωτερικό του. Από μέσα φόρεσε ένα λευκό t-shirt με logo και συμπλήρωσε με διακριτικά κοσμήματα και αξεσουάρ.

https://www.instagram.com/p/Cp0XUEgN7Nc

Αυτό, όμως, που έκανε όλη τη διαφορά και απογείωσε το look είναι ότι η Αθηνά διάλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι sneakers από κάτω και όχι κάποιο άλλο πιο sophisticated flat, όπως θα περιμέναμε οι περισσότερες. Δηλαδή loafers, mules ή μπαλαρίνες. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα ζευγάρι λευκά, δερμάτινα sneakers σε κλασική γραμμή, που ταιριάζουν με κάθε outfit που έχεις στη ντουλάπα σου, ακόμη και με ένα κοστούμι. Αυτή η αντίθεση ενός τόσο αυστηρού look, που το έχουμε συνδυάσει στο μυαλό μας με κάτι το επίσημο, με ένα ζευγάρι παπούτσια από το street style, ήταν που απογείωσε το coolness της όλης εμφάνισης. Τόλμησε το και εσύ.