Βίκυ Καγιά: Συνδύασε το αθλητικό μπουφάν της με τα μποτάκια που θέλεις για το Σαββατοκύριακο

Ναταλία Κατσακιώρη
Βίκυ Καγιά: Συνδύασε το αθλητικό μπουφάν της με τα μποτάκια που θέλεις για το Σαββατοκύριακο

Με ολόμαυρο look η Βίκυ κατάφερε να συνδυάσει το puffer jacket με ένα ζευγάρι μποτάκια που δεν μας έχει συνηθίσει να επιλέγει. 

Σαββατοκύριακο και ο καιρός, όπως συνηθίζει την άνοιξη, ήταν άστατος όλες αυτές τις μέρες. Ήλιος, σύννεφα, βροχή, μπόρες και ξανά από την αρχή. Οπότε όλο αυτό επηρεάζει αυτόματα και τον τρόπο που ντυνόμαστε. Πρέπει, δηλαδή, να καταφέρουμε να βρούμε την ισορροπία ανάμεσα στο ανοιξιάτικο mood και τα απαραίτητα -ακόμη- items από τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα. Και αυτή η ισορροπία μπορεί να έρθει αν προσέξουμε λίγο και πάλι το mix & match. Την πιο έξυπνη τεχνική για styling, μετά το layering. Γνώμη μου, πάντα.

Η Βίκυ Καγιά, που τώρα τελευταία έχει δημιουργήσει ένα μικρό tutorial στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας συνεχώς τα καθημερινά της σύνολα, φαίνεται πως έχει λύσει και αυτή την εξίσωση και μας προτείνει ένα casual chic σύνολο ιδανικό για τον καιρό, αλλά και τις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Σε total black επέλεξε να συνδυάσει δύο ετερόκλητα στυλ μαζί και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό. Όλη τη διαφορά κάνουν τα μποτάκια, που δεν περιμέναμε είναι η αλήθεια να φορέσει η Βίκυ.

Τα πέντε stylish ανοιξιάτικα tops που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες με το τζιν παντελόνι τους

https://www.instagram.com/p/CnRzR3VKj1T

Puffer jacket + western μποτάκια: Ο συνδυασμός του Σαββατοκύριακου.

Όπως ξέρεις πολύ καλά, και έχουμε πει και χιλιάδες φορές εδώ μαζί, η Βίκυ είναι υπέρμαχος του minimal style στην προσωπική της ζωή. Γιατί οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση και στις διάφορες εκδηλώσεις είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Επιλέγει πάντα κομψά, απλά κομμάτια, τα οποία και συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία μεταξύ τους, χωρίς το αποτέλεσμα να είναι ποτέ υπερβολικό. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με ένα total black look με μαύρο, washed out παντελόνι σε ίσια γραμμή. Από πάνω φόρεσε ένα μαύρο μπλουζάκι με ντραπέ, μία μεγάλη τάση της άνοιξης, και το puffer, κοντό μπουφάν της ήταν η κατάλληλη επιλογή για να δώσει στο όλο outfit έναν cool αέρα.

https://www.instagram.com/p/Cp0DKmNIwH1

Το πιο ανατρεπτικό, όμως, κομμάτι του look ήταν τα western μποτάκια που διάλεξε να φορέσει από κάτω, με τη μεγάλη pointy μύτη και το τετράγωνο τακούνι. Γενικά, είναι ένα ζευγάρι, που δεν θα λέγαμε ότι θα φορούσε εύκολα η Βίκυ Καγιά και όμως κατάφερε να το εντάξει με επιτυχία στο outfit, φέρνοντας το κοντά στο χαρακτήρα και το στυλ της. Ιδανική επιλογή για μια βόλτα ένα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο με συννεφιές.