Τα πέντε stylish ανοιξιάτικα tops που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες με το τζιν παντελόνι τους

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πέντε stylish ανοιξιάτικα tops που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες με το τζιν παντελόνι τους

Τα tops που επιλέγουν οι κομψές Παριζιάνες θα σε εκπλήξουν ευχάριστα και θα ανανεώσουν τα σύνολα με denim παντελόνι.

Για όλους μας έρχονται στιγμές που μένουμε χωρίς έμπνευση. Ακόμα και για όσους ασχολούμαστε ή δουλεύουμε στη μόδα, έρχεται εκείνη η περίοδος που δεν έχεις ιδέα τι να βάλεις και γενικότερα τι θέλεις να φορέσεις στην καθημερινότητα σου. Και φυσικά η πρώτη πηγή έμπνευσης στην οποία θα καταφύγουμε είναι τα french style. Ξέρω ότι μπορεί να έχεις βαρεθεί να ακούς για τις κομψές Γαλλίδες και για το πόσο υπέροχα καταφέρνουν να συνδυάζουν πάντα τα items της ντουλάπας τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι το Παρίσι είναι το απόλυτο inspo αν θες να δεις αληθινό, statement street style.

https://www.instagram.com/p/CpKcIJIrN1j

Ειδικά, όταν μιλάμε για τον «τομέα» τζιν παντελόνι, ξέρεις ότι οι Γαλλίδες είναι οι απόλυτοι experts. Το ίσιο τζιν παντελόνι, με την ψηλή μέση που σταματάει λίγο πάνω από τον αστράγαλο, είναι το σήμα κατατεθέν του parisian chic και την άνοιξη τα French girls φροντίζουν να το απογειώνουν με μικρές, δημιουργικές προσθήκες στα tops της κάθε σεζόν. Για το 2023 θα δεις χρώμα, μινιμαλισμό και κάποια vintage στοιχεία που θα λατρέψεις.

Η Kate Middleton επιστρέφει στα πανάκριβα looks της με ένα κομψό ταγιέρ κατευθείαν από την πασαρέλα

https://www.instagram.com/p/CpQIK3fjCpB

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλα εκείνα τα tops που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες στους ανοιξιάτικους δρόμους του Παρισιού μαζί με το τζιν παντελόνι τους, για να πάρεις την απαραίτητη έμπνευση και να κάνεις λίγο πιο ανάλαφρα τα denim looks του μήνα.

Τα 5 tops που πάνε τέλεια με το τζιν σου σύμφωνα με το french style.