Ιωάννα Μαλέσκου: Με total black αποδεικνύει ότι μπορούμε να φορέσουμε μαύρο και στην εγκυμοσύνη

Ιωάννα Μαλέσκου: Με total black αποδεικνύει ότι μπορούμε να φορέσουμε μαύρο και στην εγκυμοσύνη

Η Ιωάννα Μαλέσκου ακολούθησε το pregnancy style που ήθελε και αγνόησε όλα τα σχόλια περί άσπρου-μαύρου. Και πολύ καλά έκανε!

Γενικά έχουμε μια τάση να θεωρούμε ότι ξέρουμε τι είναι το σωστό, ακόμα και για τους άλλους. Ειδικά το κομμάτι γυναίκα-εμφάνιση νομίζω ότι είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης, στο οποίο έχουμε όλοι μας γνώμη. Τι πρέπει να βάλει μία γυναίκα, τι όχι, τι της ταιριάζει και τι αρμόζει ανάλογα με τις συνθήκες και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ειδικά στο θέμα pregnancy style, δηλαδή το στυλ που έχει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, τα πράγματα είναι λιγάκι πιο δύσκολα για την κάθε «άτυχη», η οποία τυχαίνει από την άλλη να είναι αναγνωρίσιμη. Τότε τα σχόλια δίνουν και παίρνουν.

Φυσικά, ευτυχώς για εμάς έχουμε και μία Rihanna, η οποία δημιούργησε μια ολόκληρη σχολή με το pregnancy style της και κατάφερε να απελευθερώσει σε μεγάλο βαθμό το γυναικείο σώμα ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που το γυναικείο σώμα περνάει μια δύσκολη μεταβατική περίοδο, η οποία όσο και αν μας τρομάζει αποδεικνύει τελικά και το μεγαλείο των σωμάτων μας. Την ίδια οπτική φαίνεται να ακολούθησε και η Ιωάννα Μαλέσκου, που καθόλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης της δεν άλλαξε τίποτα στον τρόπο με τον οποίο ντύνεται.

Ελένη Μενεγάκη: Φόρεσε το μονόχρωμο item που κανείς δεν περίμενε και μας έδωσε ιδέες

Total black στην εγκυμοσύνη; Από εμάς είναι ναι! Και από την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πριν λίγες μέρες η Ιωάννα βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας λίγες μόλις εβδομάδες που γίνει μαμά για πρώτη φορά με ένα maxi φόρεμα, δερμάτινο σακάκι, μαύρη τσάντα και ασορτί μποτάκια, δημιουργώντας ένα total black σύνολο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αγαπά πολύ τη basic χρωματική παλέτα και το μάυρο είναι ένα από τα διαχρονικά χρώματα, που προτιμά συχνά στα looks της. Οπότε γιατί αλήθεια να πρέπει να τα αποχωριστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

ioannamaleskou-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ioannamaleskou-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

H απάντηση είναι ότι φυσικά και δεν πρέπει. Και η Ιωάννα το ξέρει πολύ καλά, αφού δεν σταμάτησε ποτέ να φοράει το αγαπημένο της μαύρο τόσο σε επίσημες όσο και σε casual εμφανίσεις της. Και θα μου πεις ποιο είναι το πρόβλημα; Αυτό θα μπορούσαν να μας το απαντήσουν καλύτερα όλοι αυτοί οι χρήστες, που είχαν φορντίσει να γράψουν κάτω από τα posts της Ιωάννας με κάποιο μαύρο σύνολο ότι «στην εγκυμοσύνη δεν φοράμε μαύρο». Τα σχόλια φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί από το προφίλ.

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει δύο αγαπημένα τζιν για την άνοιξη που ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους

https://www.instagram.com/p/Cn9REgcolGr

Ποτέ στην πραγματικότητα δεν κατάλαβα το γιατί δεν πρέπει να φοράμε μαύρα στην εγκυμοσύνη, χρώμα σε μια περίοδο πένθους ή λευκό στους γάμους. Ειδικά, όταν μια γυναίκα βρίσκεται στην περίοδο της εγκυμοσύνης της, καλό θα ήταν να φοράει αυτό και μόνο που την κάνει να νιώθω όμορφη, άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αυτό που εκφράζει το οτιδήποτε νιώθει τη δεδομένη στιγμή. Και γιατί δηλαδή θα πρέπει το pregnancy style να σημαίνει αυτόματα ότι τα ρούχα μας θα πρέπει να γίνουν ροζ ή μπλε, ανάλογα με το φύλο του μωρού μας; Ή να φοράμε ρομαντικά φορέματα με βολάν και λουλουδάκια;

https://www.instagram.com/p/CppMKljIma0

Τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει και είμαστε φυσικά με την Ιωάννα και κάθε Ιωάννα, που έκανε απλώς το αυτονόητο. Συνέχισε να φοράει τα ρούχα μέσα στα οποία νιώθει άνετα, χωρίς να αλλάξει το παραμικρό επάνω της απλώς και μόνο επειδή έμεινε έγκυος. Οπότε, ναι, φοράμε μαύρο στην εγκυμοσύνη, και γρκι, και ροζ, και κίτρινο. Και ότι θέλουμε!