Η Angelina Jolie πήγε στον Λευκό Οίκο με το πιο αιθέριο, μπεζ φόρεμα και ασορτί σακάκι

Η Angelina Jolie πήγε στον Λευκό Οίκο με το πιο αιθέριο, μπεζ φόρεμα και ασορτί σακάκι

Τη συνόδευσε ο γιος της, Maddox Jolie-Pitt, με μαύρο κοστούμι.

Η Angelina Jolie βρέθηκε με τον γιο της, Maddox Jolie-Pitt, για στο δείπνο του Λευκού Οίκου προς τιμήν του Προέδρου, Yoon Suk Yeol και της Πρώτης Κυρίας της Νότιας Κορέας, Kim Keon.

Η Angelina Jolie έφτασε στο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος Μπάιντεν την Τετάρτη, κάνοντας μία αιθέρια εμφάνιση που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery.Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φορούσε μια λευκή τουαλέτα μέχρι το πάτωμα με σκίσιμο μέχρι τους μηρούς και τη συνδύασε με ένα μπλέιζερ, στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις, που είχε ριγμένο στους ώμους της.

President Biden Hosts South Korean President Yoon On Official State Visit

H Angelina Jolie με τον γιο της, Maddox.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μπρονζέ πέρλες, ασορτί σκουλαρίκια και με μια χρυσή τσάντα σε σχήμα clutch. Την Jolie συνόδευσε στο δείπνο του Λευκού Οίκου ο γιος της Μaddox, ο οποίος φορούσε μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και κλασικά μαύρα loafers.

Το δείπνο του Προέδρου Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο για τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας σηματοδότησε τη δέσμευση των Ηνωμένων Πολιτειών να ενισχύσουν την ασφάλεια της χώρας τους. Σε δήλωση της πρώτης κυρίας, Τζιλ Μπάιντεν, η οποία συνδιοργάνωσε το δείπνο, είπε: «Όταν ο Πρόεδρος και εγώ έχουμε ταξιδέψει στη Δημοκρατία της Κορέας στο παρελθόν, μας υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Πρόθεσή μου είναι να φέρω αντίστοιχη ζεστασιά και χαρά στον Πρόεδρο Yoon και την κυρία Kim αυτό το απόγευμα της Τετάρτης. Ελπίζουμε να τιμήσουμε τόσο τους ανθρώπους της πατρίδας τους όσο και τις γενιές των Αμερικανών που μοιράζονται τις ρίζες τους».

Τo look της ηθοποιού απέπνεε θηλυκότητα και ρομαντισμό με έναν vintage inspired τρόπο. Άλλωστε η επιλογή του λευκού (μαζί με το μπεζ και το μαύρο) είναι μία στυλιστική «σταθερά» πάνω στην οποία «πατάει» η star για τις δημόσιες εμφανίσεις της.