Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το printed πανωφόρι που ταιριάζει με τα μαύρα παντελόνια σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το printed πανωφόρι που ταιριάζει με τα μαύρα παντελόνια σου

Ένα jacket που μπορεί να δώσει μια νέα άποψη στο στυλ σου και είναι τέλειο για τα μαύρα σου παντελόνια. 

Γενικά την περίοδο της άνοιξης ψάχνουμε πάντα το τέλειο jacket. Λοιπόν, επειδή το τέλειο δεν υπάρχει, η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστείς μάλλον περισσότερα από ένα πανωφόρια για αυτή την περίεργη μεταβατική φάση, που φέτος φαίνεται να έχει λίγο μεγαλύτερη διάρκεια με τις βροχές και τις γρήγορες εναλλαγές της θερμοκρασίας. Οπότε ακόμη θα μας απασχολήσει το σωστό μπουφάν, καμπαρντίνα ή denim jacket που θα επιλέξουμε για τις καθημερινές μας εμφανίσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει δημιουργήσει ένα δικό της ξεχωριστό στυλ, που μοιράζεται κάπως στα δύο. Από τη μία έχουμε το πιο απλό, καθημερινό της στυλ που είναι το κλασικό casual style που ακολουθούμε οι περισσότερες στην καθημερινότητα μας. Αποτελείται, δηλαδή, από τζιν παντελόνια, κλασικά t-shirts και sneakers ή άνετες μπότες το χειμώνα. Από την άλλη η Σίσσυ έχει φυσικά δημιουργήσει και μία πιο πορσεγμένη εικόνα για την εκπομπή της, την οποία απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του Mega. Εκεί θα την δεις με προσεγμένα φορέματα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και μπότες σε στυλ κάλτσα, αλλά και όλα τα αγαπημένα της florals και τα έντονα χρώματα.

Τα άνετα τακούνια της άνοιξης είναι πιο chic από όσο πιστεύεις

https://www.instagram.com/p/CrqK0VaIQLC

Το animal printed πανωφόρι της Σίσσυς είναι το ιδανικό ταίρι για τα μαύρα παντελόνια μας.

Αν μιλάμε για ένα αγαπημένο παντελόνι, που αγαπούν τα κορίτσια με καμπύλες, αυτό είναι σίγουρα το μαύρο διαχρονικό μας παντελόνι. Είτε είναι σε tailored γραμμή, είτε σε τζιν ποιότητα, είτε σε wide leg shape. Και μας αρέσει πολύ γιατί μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και να ενταχθεί και σε πρωινά, αλλά και σε βραδινά looks. Το θέμα είναι με τι να το φορέσουμε για να μπορέσει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα basic looks που κάνουμε και να γίνει λίγο πιο ιδιαίτερο. Η Σίσσυ Χρηστίδου φαίνεται να έχει βρει ένα item που μπορεί να γίνει το νέο σου passé par tout πανωφόρι για αυτή την άνοιξη.

https://www.instagram.com/p/Crv4-droCU2

Συνδύασε, λοιπόν, το μαύρο της denim παντελόνι με ένα λευκό t-shirt με logo και ένα φανταστικό μπουφάν σε cropped γραμμή με animal printed pattern. Το animal print είναι ένα κλασικό τύπωμα, που φοριέται όλες τις εποχές και ταιριάζει τέλεια με τα μαύρα και τζιν παντελόνια μας, αλλά και με όλα τα απλά μας μπλουζάκια. Αυτά που επιλέγεις καθημερινά την άνοιξη και θα γίνουν must τον Μάιο. Ένα τέτοιο μπουφάν μπορεί να τα κάνει να ξεχωρίσουν.