Η Ευγενία Σαμαρά με ροζ βερμούδα απογείωσε την πιο επίκαιρη τάση της άνοιξης

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Σαμαρά με ροζ βερμούδα απογείωσε την πιο επίκαιρη τάση της άνοιξης

Το κλασικό κοστούμι την άνοιξη μεταφράζεται σε σακάκι και βερμούδα.

Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία από τις γυναίκες που αγαπούν πολύ το κομμάτι κοστούμι. Και πολύ καλά κάνει, φυσικά, γιατί τα κοστούμια της ταιριάζουν πολύ και είναι πάντα ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο look για κάθε περίσταση της ημέρας. Είτε θέλεις να πας στο γραφείο, είτε μια χαλαρή βόλτα, είτε ακόμη και για ένα ποτάκι με φίλες μετά τη δουλειά. Μπορείς να το συνδυάσεις με γόβες, πέδιλα, mules και loafers, ακόμη και sneakers και να ακολουθήσεις τους δικούς σου στυλιστικούς κανόνες, ανάλογα με την αισθητική και το γούστο σου.

Η Ευγενία, ή αλλιώς Στέλλα από το Σασμό, όπως την έμαθε το ευρύ κοινό, αγαπά πολύ τα κοστούμια σε έντονα χρώματα. Το μπλε, το ροζ αλλά και το πράσινο είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές της, τις οποίες μάλιστα κάνει καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Οπότε την άνοιξη, την εποχή του χρώματος, δεν θα μπορούσε να μην επενδύσει και σε ένα νέο, ανανεωμένο κοστούμι, που έχει το πιο ενημερωμένο shape της σεζόν.

Μάιος με βροχή και έχουμε τα καλύτερα σύνολα για να ντυθείς με στυλ και πρακτικό πνεύμα

https://www.instagram.com/p/Crd6MjOI1N5

Το shorts suit είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν και η Ευγενία Σαμαρά σου δείχνει πώς να το φορέσεις.

Όσο μπαίνουμε στην άνοιξη και προχωράμε προς το καλοκαίρι, έχουμε την τάση να ανανεώνουμε ακόμα και τα πιο κλασικά στοιχεία της ντουλάπας μας. Ανάμεσά τους και το γυναικείο κοστούμι, που όσο και αν είναι colorful και λαμπερό δεν μπορεί να παραμείνει το ίδιο ενώ αλλάζουμε σεζόν. Το επόμενο βήμα είναι το shorts suit, δηλαδή το κοστούμι με σορτς ή βερμούδα από κάτω. Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε ήδη τη δική της αγαπημένη εκδοχή με ένα set από τη συλλογή του H&M.

https://www.instagram.com/p/CrjGXGnL-CX

Πιο συγκεκριμένα επέλεξε μία βερμούδα με ψηλή μέση, που έρχεται λίγο πάνω από το γόνατο και ασορτί tailored σακάκι, με έντονους ώμους και στενή μέση. Και τα δύο είναι σε bold ροζ χρώμα, που παραπέμπει στο γνωστό ροζ της Barbie και το Barbiecore trend που είναι και πάλι τάση το φετινό καλοκαίρι. Από μέσα φόρεσε ένα crop top σε λευκό χρώμα και συνδύασε το outfit με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα, επίσης σε άσπρο.