Η Δούκισσα Νομικού βρήκε το φόρεμα που θέλουμε για τους ανοιξιάτικους γάμους και ταιριάζει σε όλες

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δούκισσα Νομικού βρήκε το φόρεμα που θέλουμε για τους ανοιξιάτικους γάμους και ταιριάζει σε όλες

Υπάρχει φόρεμα που να ταιριάζει σε κάθε γυναίκα; Η Δούκισσα Νομικού το φοράει ήδη. 

Ελπίζω να είσαι πιστή της fashion στήλης του Queen.gr γιατί εδώ, όπως θα διαπιστώσεις, μαθαίνεις πρώτη όλες τις νέες τάσεις και τα καλύτερα styling tips. Και αφού παινέψαμε λίγο το σπίτι μας να σου θυμήσω ένα νέο στυλ φορέματος, για το οποίο έχουμε μιλήσει εδώ και πολλούς μήνες και θα είναι μέσα στα φορέματα που θα βλέπεις παντού το καλοκαίρι. Υπάρχει λόγος εννοείται, γιατί το συγκεκριμένο item έχει τη μαγική ιδιότητα να ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και να κάνει τις όποιες ατέλειες οριακά αόρατες.

Πρώτη το έφερε στο προσκήνιο η Victoria Beckham με το πράσινο φόρεμα που δημιούργησε με το χαρακτηριστικό ντραπέ στην κοιλιά. Η Kendall Jenner, η Bella Hadid ακόμη και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας έσπευσαν να το φορέσουν σε επίσημες εμφανίσεις τους, ενώ οι fashion editors το βάφτισαν flat tummy dress, δηλαδή το φόρεμα που κάνει την κοιλιά μας να δείχνει επίπεδη. Αυτή είναι η μαγική ιδιότητα του ντραπέ, οπότε και τα total ντραπέ φορέματα έχουν αρχίσει να μπαίνουν δυναμικά στις νέες συλλογές των brands. Η Δούκισσα Νομικού διάλεξε ένα μοναδικό σχέδιο, που είναι ιδανικό για τους γάμους του καλοκαιριού.

Και όμως οι μπότες κάνουν το καλύτερο matching με το biker κολάν -Έχουμε τα πιο stylish σύνολα

https://www.instagram.com/p/Cr-4WY_NW7I

Και cut outs και ντραπέ! Η Δούκισσα βρήκε το ιδανικό φόρεμα για το καλοκαίρι μας.

Η εποχή που ανεχόμασταν να φοράμε όλα αυτά τα άβολα ρούχα σε γάμους και περιστάσεις έχει παρέλθει. Οπότε αναζητάμε κάτι άνετο και στυλάτο, που να μπορεί να μας ακολουθήσει σε μια μέρα γεμάτη, όπως η μέρα που είμαστε καλεσμένες σε ένα γάμο. Η Δούκισσα Νομικού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με ένα ντραπέ φόρεμα σε γλυκό lilac χρώμα, που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.

https://www.instagram.com/p/CsBvi5lNbHp

Ένα off shoulder item με cut outs, δηλαδή μικρά ανοίγματα στο στήθος και το στέρνο, ενώ όλο το υπόλοιπο φόρεμα είναι γεμάτο σούρες, aka ντραπέ, που αγακλιάζει τις καμπύλες του σώματος. Γενικά έχε υπόψη σου ότι αυτού του είδους τα φορέματα είναι συνήθως φτιαγμένα από ελαστικά υφάσματα για αυτό και η εφαρμογή τους είναι τόσο καλή. Επίσης, οτιδήποτε ελαστικό εκτός του ότι μπαίνει πάνω μας σαν γάντι είναι και άκρως βολικό, χωρίς να μας καταπιέζει και να μας σφίγγει. Το φόρεμα της Δούκισσας είναι από το ελληνικό brand Mind Matter και είναι ιδανικό για τους γάμους που έρχονται.

doukissa_nomikou-(1).jpg

Photo: Instagram/@dutchesss_