Η Meghan Markle έκανε εμφάνιση βασίλισσας με ένα λουκ που θύμισε Kate Middleton

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Meghan Markle έκανε εμφάνιση βασίλισσας με ένα λουκ που θύμισε Kate Middleton

(Photo by Kevin Mazur/Getty Images Ms. Foundation for Women)

2023 Kevin Mazur

Ο πρίγκιπας Harry βρέθηκε στο πλευρό της Meghan Markle στα Ms. Foundation For Women Awards.

Μία πολύ σημαντική βραδιά για την Meghan Markle που ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη για να βρεθεί στα Ms. Foundation For Women Awards, αφού εκτός φυσικά από την ίδια την ιστορική σημασία του περιοδικού και του ιδρύματος Ms, η Meghan τιμήθηκε με το Woman of Vision Award.

«Λόγω αυτού του οργανισμού, τόσοι πολλοί νέοι μας έχουν κερδίσει αυτοεκτίμηση και απεριόριστες δυνατότητες ανεξάρτητα από τη φυλή, το φύλο, την τάξη, την αναπηρία ή την ηλικία τους. Η συλλογική σας εργασία, επιδιώκοντας έναν κόσμο όπου κάθε άτομο αξίζει πραγματικά για αυτό που είναι, μας προκαλεί δέος», είπε η Meghan κατά τη διάρκεια της ομιλίας της.

undefined

GETTY IMAGES

Στο πλευρό της βρέθηκε φυσικά ο πρίγκιπας Harry, αλλά και η μαμά της Meghan Markle, για να τη στηρίξουν σε αυτή τη σημαντική βράβευση.

Και καθώς έβγαζε αυτόν τον εμπνευσμένο λόγο, το ολόχρυσο look, που επέλεξε για τη βραδιά των βραβείων, τράβηξε όλα τα βλέμματα, με τη Meghan να είναι σε άκρως sexy διάθεση.

Το χρυσό φόρεμα της Markle

Το φόρεμά της ήταν ένα item από τη συλλογή της Johanna Ortiz, το οποίο όπως φαίνεται δέχτηκε κάποιες τροποποίησεις για χάρη της δούκισσας του Sussex, αφού στην αρχική εκδοχή στο lookbook της συλλογής το εν λόγω φόρεμα είχε και τιράντες, ενώ η Meghan προτίμησε την strapless εκδοχή του.

Σε λαμπερό χρυσό, το συγκεκριμένο φόρεμα έχει μια ιδαίτερη υφή που μοιάζει οπτικά με σφυρήλατο κόσμημα, και έχει και ένα μικρό cut out κάτω από το στήθος.

Η Alexa Chung με ένα tutu top σου δείχνει ότι ακόμη και το Balletcore μπορεί να είναι cool

Ms. Foundation Women of Vision Awards: Celebrating Generations of Progress & Power

Doria Ragland, Prince Harry, Meghan Markle (Photo by Kevin Mazur/Getty Images Ms. Foundation for Women)

2023 Kevin Mazur

Το συγκεκριμένο look να πούμε ότι είναι ένα από τα πιο ακριβά outfits της Meghan αφού εκτός από το φόρεμα που κοστίζει σχεδόν 2,200$, εξίσου ακριβά ήταν και τα Tom Ford μεταλλικά πέδιλα της (1,430$) αλλά και η Carolina Herrera τσάντα που κράτησε στο event.

Τα κοσμήματα της ήταν από τον οίκο Cartier και από τον JCrew. Ήταν ένα look που σίγουρα θα συζητηθεί και μείνει μεταξύ των καλύτερων εμφανίσεων της Meghan, αν και μας έφερε ένα vibe από την total gold εμφάνιση της Kate Middleton με Jenny Packman, στην πρεμιέρα του James Bond το 2021.

The Prince Of Wales And The Duchess of Cornwall, And The Duke And The Duchess Of Cambridge Attend The World Premiere Of “No Time to Die”

Στην πιο minimal εκδοχή του, φυσικά.