Η Alexa Chung με ένα tutu top σου δείχνει ότι ακόμη και το Balletcore μπορεί να είναι cool

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Alexa Chung με ένα tutu top σου δείχνει ότι ακόμη και το Balletcore μπορεί να είναι cool

Θυμάσαι την tutu φούστα της Carrie Bradshaw; Δεν είναι η μόνη tutu -επιλογή που έχεις.

Το Balletcore είναι ένα trend που θα μας απασχολήσει από εδώ και πέρα. Σίγουρα έχεις καταλάβει την επιστροφή των μαλακών ballet flats στο street style αλλά και τις φούστες και τα κορμάκια, που κάποτε βλέπαμε να φοράνε μόνο χορεύτριες. Ναι, και πάλι η αρχή έγινε από την Patricia Fields και την Carrie Bradshaw, που έκανε μόδα την tutu skirt, αυτή την τούλινη φούστα με τα πολλαπλά layers και το εφέ μπαλαρίνας. Αλλά μεταξύ μας για τις περισσότερες είναι ένα extravagant κομμάτι. Δηλαδή δεν θα το φορέσεις τόσο άνετα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και το tank top σου σαν άλλη Carrie για να βγεις για παράδειγμα για ένα ποτό στο κέντρο της πόλης.

Από την άλλη θέλουμε, φυσικά, να υιοθετήσουμε το trend, γιατί το ζήτημα μπαλαρίνα νομίζω είναι βαθιά γυναικείο. Μας αρέσει να φοράμε όλα αυτά τα items ου μας θυμίζουν το studio του μπαλέτου και χαρίζουν μια φυσική κομψότητα στο σώμα. Η Alexa Chung έχει βρει το πιο cool και διακριτικό item που μπορείς να φορέσεις με το τζιν σου.

Για την Ιωάννα Κουρμπέλα η οικογενειακή επιχείρηση υπήρξε κινητήρια δύναμη και όχι εμπόδιο

Η Alexa Chung μας συστήνει το tutu top.

Όταν μιλάμε για coolness και φυσική κομψότητα τότε η Alexa Chung είναι ένα από τα ονόματα που μας έρχονται στο μυαλό αυτόματα. Γιατί το βρετανικό της χιούμορ εδώ έχει λειτουργήσει πολύ καλά και φαίνεται μέσα στα άψογα outfits που μας δίνει η Alexa. Αυτή τη φορά η ίδια επέλεξε ένα πολύ ιδιαίτερο κατακόκκινο top από τούλι, με διαδοχικά layers, που το κάνουν να μοιάζει με tutu φούστα. Φυσικά και το συνδύασε με ένα απλό, ίσιο, blue denim παντελόνι, από αυτά που λατρεύει να φοράει.

https://www.instagram.com/p/CsLnT1vAx3b

Η Alexa Chung ασχολούνταν μάλιστα με το μπαλέτο και φροντίζει ακόμη και σήμερα να επισκέπτεται το αγαπημένο της studio, μιας και το μπαλέτο είναι και μια εξαιρετική μέθοδος γυμναστικής. Αλλά το συγκεκιρμένο outfit αποδεικνύει ότι κάθε νέα τάση μπορεί να έχει το αβίαστα cool αποτέλεσμα που θέλουμε. Εξάλλου το Balletcore δεν απευθύνεται τώρα πια μόνο στα κορίτσια του κλασικού χορού, αλλά σε όλες μας.