Το Cannes Film Festival 2023 έκανε πρεμιέρα με ένα κόκκινο χαλί που έκλεψε τις εντυπώσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Το Cannes Film Festival 2023 έκανε πρεμιέρα με ένα κόκκινο χαλί που έκλεψε τις εντυπώσεις

(AP Photo/Daniel Cole)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Και μία Helen Mirren που στα 77 της εμφανίστηκε πιο cool από ποτέ με μπλε βαμμένα μαλλιά. 

Από την πρώτη στιγμή που είδαμε την αφίσα του φετινού φεστιβάλ των Καννών καταλάβαμε και τη δυναμική του ενέργεια. Η Catherine Deneuve σε μια ασπρόμαυρη, retro λήψη μπροστά στη θάλασσα, ανασηκώνοντας τα μαλλιά της. Η μεγάλη κυρία του σινεμά βρέθηκε φυσικά και στην εναρκτήρια βραδιά του Cannes Film Festival 2023 με σύνολο by Louis Vuitton και κοσμήματα από τον οίκο Cartier. Η πρεμιέρα ήταν άκρως εντυπωσιακή με κάποια από τα μεγάλα ονόματα που αναμέναμε στις Κάννες να κάνουν την εμφάνιση τους στο κόκκινο χαλί, ήδη από την πρώτη μέρα. Να θυμίσουμε ότι το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στις 27 Μαίου.

France Cannes 2023 Opening Ceremony Red Carpet

(AP Photo/Daniel Cole)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved
France Cannes 2023 Opening Ceremony Red Carpet

Catherine Deneuve με Louis Vuitton (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Gucci Cruise 2024: Το show στη Σεούλ ένωσε τα signature στοιχεία του οίκου με το athleisure style

Ο Michael Douglas έφτασε στο κόκκινο χαλί της γαλλικής ριβιέρας συνοδευόμενος από την απαστράπτουσα Catherine Zeta Jones, που επέλεξε μια ανάλαφρη δημιουργεί του οίκου Elie Saab, αλλά και από την κόρη του Carys Zeta Douglas που έκανε το ντεμπούτο της στις αφίξεις των Καννών. Δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στη θεότητα Helen Mirren, που έχει γίνει το απόλυτο fashion viral μέσα στο βράδυ, με το γαλάζιο look της από τον οίκο Del Core σε styling του βραβευμένου με Emmy Lee Harris, και τα μπλε μαλλιά της. Γιατί τα 77 είναι απλώς ένας αριθμός, που για εκείνη δεν δηλώνει την ηλικία της, αλλά την ακομπλεξάριστη διάθεση να πειραματιστεί με το στυλ της και την εικόνα της. Ήταν ομολογουμένως υπέροχη, όπως πάντα, αφήνοντας το στίγμα της στα beauty looks του φεστιβάλ.

France Cannes 2023 Opening Red Carpet

(Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)

2023 Invision

Φυσικά και ξεχώρισε η αειθαλής Naomi Campbell με Givenchy, αλλά και η Cindy Bruna που επέλεξε ένα εντυπωσιακό κοστούμι του Act N°1, με μαύρες διαφάνειες και rock κοσμήματα, που σίγουρα τόλμησε κάτι το ανατρεπτικό και το ιδιαίτερο για ένα κόκκινο χαλί, που συνήθως υποδέχεται επιβλητικά gowns. Είχαμε και τη μωβ δημιουργία του atelier Versace για την Pom Klementieff, που ήταν σαν να ξεπήδησε από το catwalk του οίκου. Προσωπικά, λάτρεψα το Balmain για την Emmanuelle Béart, με το λευκό tailored σακάκι και το εκπληκτικό μεγάλο καπέλο, που ισορρόπησε το ανδρόγυνο στυλ με το avant garde. Ακολουθούν όλα τα looks της βραδιάς.

France Cannes 2023 Opening Ceremony Red Carpet

Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas και η κόρη τους Carys Zeta Douglas (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Τα καλύτερα red carpets σύνολα από την πρεμιέρα του αγαπημένου φεστιβάλ.