Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα ιδιαίτερο μαύρο σακάκι που ταιριάζει με τα τζιν μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ένα ιδιαίτερο μαύρο σακάκι που ταιριάζει με τα τζιν μας
Photo: NDP Photo Agency

Ένα πρωτότυπο σχέδιο με military τσέπες. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι η γυναίκα που αγαπά πολύ τα κοστούμια και γενικά δεν θα τη δεις εύκολα με αυστηρά σακάκια ή office σύνολα. Είναι πάντα κομψή και in fashion φυσικά, αλλά με έναν πιο girly ή θηλυκό τρόπο, αφού οι φούστες και τα mini φορέματα είναι η αδυναμία της. Τα κοστούμια που επιλέγει είναι συνήθως florals και έχουν έναν πιο elegant χαρακτήρα. Όπως το κοστούμι, που ανέβασε πριν λίγες μέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και άρεσε πολύ στους ακολούθους της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου πήγε στις Κάννες και έκανε δύο «οσκαρικές» εμφανίσεις με maxi φόρεμα

https://www.instagram.com/p/CsTEo6GMsEm

Και όμως η Σταματίνα έκανε ένα ανατρεπτικό σύνολο με ένα σακάκι σε αυστηρή γραμμή, το οποίο είχε classy στοιχεία και tailored λεπτομέρειες. Η Σταματίνα κατάφερε να το εντάξει στο στυλ της και να το φέρει στα μέτρα της με έναν ποιλύ έξυπνο τρόπο.

Το μαύρο σακάκι της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η καλύτερη επιλογή για τα office looks του καλοκαιριού.

Το μαύρο σακάκι έχει ταυτιστεί δυστυχώς στο μυαλό μας με ένα πιο βραδινό και επίσημο στυλ ή με κάτι άκρως αυστηρό και structured. Γιατί είναι ένα ξεκάθαρο στοιχείο της ανδρικής ντουλάπας που μπήκε στη γυναικεία γκαρνταρόμπα, οπότε αυτόματα η ανδρόγυνη αισθητική του προσδίδει και άλλο κύρος. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε στην τελευταία της βόλτα μία πιο ενημερωμένη εκδοχή του κλασικού μαύρου blazer, που μπορούμε να φορέσουμε εύκολα το καλοκαίρι.

stamatina_tsimtsili-(8).jpg

Photo:NDP Photo Agency

Μιλάμε για ένα military σακάκι με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και έντονα κουμπιά. Το συγκεκριμένο blazer έχει επίσης τονισμένους ώμους και στενή μέση, που του δίνει ακόμη πιο χαρακτηριστική γραμμή πάνω στο γυναικείο σώμα.

stamatina_tsimtsili-(6).jpg

Photo:NDP Photo Agency

Η Σταματίνα έκανε ένα πολύ έξυπνο look, που έφερε το συγκεκριμένο σακάκι κοντά στην προσωπική της αισθητική. Έβαλε ένα ελαφρύ, animal printed παντελόνι σε ίσια γραμμή, ενώ από πάνω το συνδύασε με ένα απλό, λευκό tank top και ένα ζευγάρι πέδιλα σε snake leather. Η μεγάλη τσάντα του οίκου Chanel ήταν αυτή που ολοκλήρωσε το outfit. Το συμπέρασμα είναι και πάλι ότι το mix and match είναι ίσως το μοναδικό στυλιστικό trick που πρέπει να μάθεις.