Cannes Film Festival 2023: Όλα όσα είδαμε στο κόκκινο χαλί της χθεσινής βραδιάς

Ναταλία Κατσακιώρη
Cannes Film Festival 2023: Όλα όσα είδαμε στο κόκκινο χαλί της χθεσινής βραδιάς

(Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP)

2023 Invision

Το κίτρινο, sexy φόρεμα της Heidi Klum και η Elsa Hosk που απογείωσε την haute couture στο κόκκινο χαλί. 

Το φεστιβάλ των Καννών θα μας απασχολήσει για άλλη μια μέρα, καθώς φθάνει προς το τέλος του μέσα στις επόμενες δύο ημέρες. Και το κόκκινο χαλί ήταν για άλλη μία φορά εντυπωσιακό. Τα φλας άστραψαν και οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τα λαμπερά looks των κυριών, που βρέθηκαν στο red carpet της γαλλικής ριβιέρας.

France Cannes 2023 The Pot-au-Feu Red Carpet

Με Heidi Klum με Zuhair Murad SS23 Couture. (Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)

2023 Invision

Εχθές δεν είχαμε πολλά ηχηρά ονόματα του κινηματογράφου, αν εξαιρέσει κανείς την υπέροχη Juliette Binoche, που εμφανίστηκε κομψή, όπως πάντα, με ασπρόμαυρο look με maxi φούστα και ένα εξαιρετικό ολόλευκο top με ντραπέ και turtleneck λαιμό, το οποίο συνδύασε με μαύρα γάντια. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν και το πρόσωπό της παρέμεινε στο natural beauty look που τόσο αγαπά.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 πρώτες εσπαντρίγιες της σεζόν που πρέπει να μπουν στη wish list σου

France Cannes 2023 The Pot-au-Feu Red Carpet

Juliette Binoche (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2023 Invision

Είδαμε, βέβαια, και δυναμικές, sexy εμφανίσεις, με την Heidi Klum να είναι φυσικά και πάλι η κορυφαία όλων. Η Heidi προσέχει τα red carpet looks της και δεν διστάζει στα 49 της να ντύνεται ακριβώς όπως θέλει. Χωρίς περιορισμούς και στερεότυπα. Αυτή τη φορά έφθασε στο κόκκινο χαλί των Καννών αποφασισμένη να ξεχωρίσει, με ένα εκτυφλωτικό, κίτρινο φόρεμα δια χειρός Zuhair Murad. Πρόκειται για ένα gown από την haute couture συλλογή του σχεδιαστή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2023. Με αποκαλυπτικά cut outs και δύο αέρινα μανίκαι που ακουμπούν στο πάτωμα η Heidi εντυπωσίασε τους φωτογράφους με τις πόζες της στα σκαλιά του φεστιβάλ.

France Cannes 2023 A Brighter Tomorrow Red Carpet

Η Wallis Day . (AP Photo/Daniel Cole)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Όμως, η βραδιά ανήκει δικαιωματικά στην Elsa Hosk. Το γνωστό μοντέλο τόλμησε να φορέσει μία από τις viral δημιουργίες των Viktor & Rolf από την SS23 Couture συλλογή τους, που είχε αναστατώσει τον κόσμο της μόδας. Όλοι θυμόμαστε τα ανάποδα φορέματά τους και τα gowns που έμοιαζαν να αιωρούνται, με την Elsa Hosk να έχει επιλέξει που την πιο «φορέσιμη» εκδοχή τους. Σε baby blue pastel απόχρωση, με εντυπωσιακό μπούστο και μπόλικο τούλι η Elsa πόζαρε για τους φωτογράφους, δημιουργώντας ψευδαισθήσεις στο φακό.

https://www.instagram.com/p/CspWSBrIpc8

Τα καλύτερα red carpet looks: