Το μαύρο μπικίνι της Χριστίνας Μπόμπα έχει μια glam λεπτομέρεια που το κάνει μοναδικό

Ναταλία Κατσακιώρη
Το μαύρο μπικίνι της Χριστίνας Μπόμπα έχει μια glam λεπτομέρεια που το κάνει μοναδικό

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος έφτασε και οι πρώτες βουτιές άρχισαν.

Φέτος, αργήσαμε λίγο να ξεκινήσουμε το γνωστό μέτρημα με μπάνια και παγωτά. Γιατί ο καιρός δεν μας κάνει τη χάρη. Αλλά τώρα πια το καλοκαίρι μπήκε και επίσημα (καλό μήνα!), και καθώς βρισκόμαστε και στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που όπως όλα δείχνουν ο καιρός θα είναι καλός, οι περισσότεροι θα κάνουμε ίσως την πρώτη μας βουτιά. Οπότε πάμε λίγο να δούμε το κεφάλαιο μαγιό και το look παραλίας που θα χρειαστούμε για την πρώτη μας βουτιά.

Σταθερή αξία, το Instagram profile της Χριστίνας Μπόμπα, από τότε που ανοίγει ο καιρός γεμίζει με εικόνες από την παραλία και τα μπάνια της οικογένειας Τανιμανίδη. Τελευταία, μάλιστα, η ίδια βρέθηκε μαζί με τις δίδυμες κορούλες της στην Αντίπαρο, από όπου και ανέβασε πολλές φωτογραφίες σε summer mood. H Χριστίνα έχει εξάλλου φανταστική συλλογή με μαγιό και ξέρει να επιλέγει τα σωστά σχέδια, που τονίζουν τη σιλουέτα της. Αυτή τη φορά έκανε, όμως, μια επιλογή λίγο πιο ιδιαίτερη, λίγο πιο φωτεινή, λίγο πιο fashionable.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε τα ανατρεπτικά ugly shoes με το τζιν της -Θα το τολμούσες;

https://www.instagram.com/p/CryRumzKoZf

Το glam bikini της Χριστίνας Μπόμπα έδωσε άλλο αέρα στο κλασικό μαύρο μαγιό.

Το μαύρο μπικίνι μας είναι σίγουρα η πιο σταθερή και σίγουρη λύση, στην οποία καταφεύγει εύκολα κάθε γυναίκα. Και είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Ταιριάζει σε όλες μας και αν έχεις βρει και το σωστό fit, τότε είναι πραγματικά αξεπέραστο. Τι γίνεται, όμως, αν θέλεις να ταράξεις κάπως τα νερά και να βάλεις και ένα μικρό glam στοιχείο στο κλασικό μαύρο bikini; Έχουμε συνηθίσει να βάζουμε τα λίγο πιο εντυπωσιακά μαγιό στα μπάνια μας δίπλα σε μια πισίνα ή σε ένα beach party μετά τη βουτιά μας.

https://www.instagram.com/p/Cs1We8bKSVC

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το τέλειο σχέδιο σε μαύρο μπικίνι, που μπορεί να μας συνοδεύσει και στην παραλία για μπάνιο και στα όποια παρτάκια που μπορεί να ακολουθήσουν. Είναι sexy, glam και έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θέλεις να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο σχέδιο είναι κεντημένο με μαύρες, matte παγιέτες, που κάνουν όλη τη δουλειά. Το top μοιάζει πιο πολύ με αθλητικό bra top, ενώ το bottom είναι κάπως πιο χαριτωμένο με φιογάκια στο πλάι. Μήπως να το δοκιμάσεις το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.