Η Μαρία Ηλιάκη βάφτισε την κόρη της και έραψε ένα custom τζιν φόρεμα με την πιο γλυκιά αφιέρωση

Η Μαρία Ηλιάκη βάφτισε την κόρη της και έραψε ένα custom τζιν φόρεμα με την πιο γλυκιά αφιέρωση

Photo:NDP Photo Agency

Μία φανταστική ιδέα αν βαφτίζεις και εσύ το παιδάκι σου ή γίνεσαι νονά.

Η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να βαφτίσει την κορούλα της Κατερίνα, κάνοντας ένα μεγάλο πάρτυ που ακολούθησε το μυστήριο, για τους αγαπημένους της φίλους και την οικογένειά της. Ένα πολύ εντυπωσιακό event με υπέροχο στολισμό, μουσική και πολύ χορό, με τη Μαρία να είναι φανερά συγκινημένη και χαρούμενη στο πλευρό του συζύγου της Στέλιου Μανουσάκη. Το ζευγάρι πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στην Ελβετία, ενώ τον τελευταίο χρόνο έχουν εγκατασταθεί πλεόν και οι δύο μόνιμα στην Ελλάδα. Έτσι, ήρθε και η βάφτιση της Κατερίνας, που όπως φαίνεται το ζευγάρι την είχε σχεδιάσει με μεγάλη λεπτομέρεια.

Μαρία Ηλιάκη: Η εντυπωσιακή διακόσμηση της βάφτισης και η τούρτα της Κατερίνας

maria_iliaki_vaptisi-(8).jpg

Photo:NDP Photo Agency

Το custom φόρεμα της Μαρίας με το συγκινητικό μήνυμα.

Το τι θα φορέσει μια μαμά στη βάφτιση του παιδιού της είναι ένα μεγάλο στοίχημα, που βάζουμε όλες μας. Και η Μαρία Ηλιάκη είναι μια γυναίκα με πολύ ιδιαίτερο γούστο, που αγαπά τις minimal επιλογές, πάντα όμως με κάποιες θηλυκές λεπτομέρειες. Για αυτή την ξεχωριστή μέρα, λοιπόν, έκανε και την πιο ξεχωριστή επιλογή με το outfit της.

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία δεν θέλησε να φορέσει ένα έτοιμο σύνολο κάποιου γνωστού οίκου ή Έλληνα σχεδιαστή, αλλά αποφάσισε να ράψει ένα custom φόρεμα στα μέτρα της, που ήταν ακριβώς πάνω στο στυλ της. Η αγαπημένη παρουσιάστρια διάλεξε ένα σκούρο, blue denim ύφασμα, με μαλακή υφή, για να δημιουργήσει ένα φόρεμα σε 50s γραμμή, με στενό εντυπωσιακό μπούστο και φαρδιές τιράντες. Η φούστα του συγκεκριμένου φορέματος έχει αρκετό όγκο και φθάνει μέχρι τον αστράγαλο, ενώ το πιο ιδιαίτερο στοιχείο του ήταν σίγουρα τα κεντήματα στο τελείωμα του φορέματος. Μιλάμε για κάποια λουλουδάκια και κίτρινα, ρομαντικά λεμόνια σε girly motifs.

maria_iliaki_vaptisi-(1).jpg

Photo:NDP Photo Agency

Αυτό, όμως, που έκανε τη συγκεκριμένη εμφάνιση μοναδική ήταν το custom κέντημα στο πάνω μέρος τους φορέματος της μαμάς Μαρίας, με τους στίχους του τραγουδιού «Όμορφή μου Κατερίνα», του Αντώνη Καλογιάννη, «Όμορφή μου Κατερίνα, του μπαξέ μου καρδερίνα». Μια κόκκινη καρδούλα ολοκλήρωσε αυτό το υπέροχο κέντημα. Το ίδιο ακριβώς φόρεμα ράφτηκε και για τη μικρή Κατερίνα, με το ίδιο denim ύφασμα. Γενικά, το matching look για μαμά και κόρη είναι μια πολύ ωραία επιλογή για την ημέρα της βάφτισης.

maria_iliaki_vaptisi-(7).jpg

Photo:NDP Photo Agency

Μια πολύ stylish και πρωτότυπη ιδέα από τη Μαρία Ηλιάκη, που μας έδωσε μια φανταστική ιδέα αν βαφτίζουμε το παιδάκι μας ή γινόμαστε νονές μέσα στο καλοκαίρι. Μην φοβηθείς να αφήσεις ελεύθερη τη φαντασία σου και να δημιουργήσεις και εσύ ένα custom made σύνολο γαι αυτή την ιδιαίτερη μέρα.