Καλοκαιρινό layering -Πώς να το πετύχεις όταν ο καιρός αλλάζει μέσα στην ημέρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλοκαιρινό layering -Πώς να το πετύχεις όταν ο καιρός αλλάζει μέσα στην ημέρα

Όποιο και αν είναι το σύνολο της μέρας, μπορείς να κάνεις αμέσως ένα δημιουργικό layering.

Γενικά, το φετινό καλοκαίρι είναι κάπως πιο ιδιαίτερο. Όσο και αν έχουμε μπει σε summer mood και θέλουμε να ξεκινήσουμε τα πρώτα μας μπάνια, ο καιρός δεν μας κάνει το χατίρι. Οι μπόρες και οι βροχές συνεχίζουν να διακόπτουν τις λιακάδες μέσα στην ημέρα, οπότε και εμείς αναγκαζόμαστε να έχουμε μαζί μας κάποιο πανωφόρι ή κάποια μπλούζα, για να συνεχίσουμε τις υποχρεώσεις μας.

Ποιος να μας το έλεγε, δηλαδή, ότι μέσα στο καλοκαίρι θα ψάχναμε τρόπο, για να κάνουμε το σωστό layering. Αλλά επειδή ένα από τα μεγαλύτερα προτερήματα της κομψότητας είναι και η ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε στις όποιες συνθήκες προκύπτουν κάθε φορά, εμείς σου βρήκαμε το καλύτερο how to βιντεάκι, που θα σου μάθει να κάνεις layering -ναι!- και το καλοκαίρι! Μάθε τέχνη και άστηνε!

5+1 cool outfits για τις συναυλίες του καλοκαιριού -Και off we go για τα φεστιβάλ!

summer_layering-(6).jpg

Το σωστό layering, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, δεν έχει στην πραγματικότητα εποχή. Αν μάθεις να χρησιμοποιείς σωστά τα ρούχα σου, να συνδυάζεις τα υφάσματα και να υπολογίζεις τους όγκους, τότε αυτό είναι κάτι που ακολουθείς γενικότερα στη ζωή σου και τον τρόπο που ντύνεσαι. Οπότε ναι και μέσα σε υψηλές θερμοκρασίες μπορείς να δημιουργήσεις ένα στυλάτο και κομψό look με όλα εκείνα τα items που έχεις ήδη στη συλλογή σου.

summer_layering-(8).jpg

Τα καλύτερα καλοκαιρινά σύνολα με layering:

Προσωπικά αγαπώ τα how to video, όπως είναι το παραπάνω, που μπορεί να σου μεταφέρει σωστά μία πληροφορία χωρίς να σε πετάξει με σε ένα χάος με πολλά ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Μιλάμε για ένα βίντεο με styling tips, που όπως θα διαπιστώσεις μόλις πατήσεις το play, απευθύνεται σε όλες μας. Είναι για όλες εμάς που πάμε το πρωί στο γραφείο και μετά έχουμε γυμναστήριο ή ψώνια ή θέλουμε να συνεχίσουμε τη μέρα μας στο κέντρο της πόλης, ενώ ο άστατος καιρός μας μπλοκάρει και μας κάνει τη ζωή δύσκολη.

Είτε προτιμάς να ντύνεσαι με παντελόνια, είτε με φούστες, είτε με φορέματα, θα βρεις ένα ωραίο layered look, που να ανταποκρίνεται στην αισθητική σου. Problem solved!