Ακόμη ψάχνεις το σωστό ολόσωμο; Η Κατερίνα Καινούργιου σου προτείνει τα 3 αγαπημένα της σχέδια

Ναταλία Κατσακιώρη
Ακόμη ψάχνεις το σωστό ολόσωμο; Η Κατερίνα Καινούργιου σου προτείνει τα 3 αγαπημένα της σχέδια

Γιατί το ολόσωμο θα είναι ο πρωταγωνιστής της παραλίας φέτος.

Ναι, το καλοκαίρι ήρθε και επίσημα και το να πάμε για μπάνιο είναι (επιτέλους!) μια πραγματικότητα. Ψάχνεις, λοιπόν, όπως όλες μας το σωστό μαγιό για σένα. Δεν θα μπούμε στο τυπικό debate, ολόσωμο ή μπικίνι. Η καθεμία έχει το δικό της αγαπημένο, το ίδιο και η Κατερίνα Καινούργιου, που επιλέγει το ολόσωμο για φέτος. Αν ρίξεις μια ματιά στις μέχρι τώρα εμφανίσεις της στην παραλία θα διαπιστώσεις ότι το ολόσωμο έχει την πρώτη θέση στην καρδιά της και την γκαρνταρόμπα της. Και αυτό γιατί το ολόσωμο έχει πάρει μια τελείως διαφορετική μορφή τις τελευταίες σεζόν με τα κορυφαία brands και σχεδιαστές να έχουν δώσει πολλά νέα στυλ στο πιο κλασικό μαγιό.

8 δημιουργικά σύνολα με πρωταγωνιστή το bra top

https://www.instagram.com/p/CsoCMUBoiiv

Είναι η αλήθεια ότι θεωρούσαμε το ολόσωμο το πιο κλασικό μαγιό και έτσι είχαμε στραφεί αρκετά προς τα μπικίνι. Αυτό δεν ισχύει πια με τολμηρά και sexy σχέδια να έχουν αφήσει πίσω το διαχρονικό ολόσωμο, με τις χοντρές τιράντες και τη χαμηλή πλάτη. Πάντα μια καλή και safe επιλογή, αλλά θέλουμε περισσότερα. Και το καλοκαίρι του 2023 θα τα έχουμε.

Τα τρία αγαπημένα ολόσωμα της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου δοκίμασε ήδη τα τρία αγαπημένα της σχέδια για το φετινό καλοκαίρι και έκανε τις πιο έξυπνες και glam επιλογές, κατά τη συνήθειά της να ποντάρει πάντα στα πιο extravagant κομμάτια, ακόμη και αν πρόκειται για το μαγιό της. Το πρώτο της αγαπημένο σχέδιο είναι ένα μαύρο ολόσωμο με πολλά cut outs και κορδόνι που δένει στο λαιμό από τη νέα συλλογή της Σοφίας Καρβέλα σε συνεργασία με τη Meyia Clothing. Sexy και αποκαλυπτικό όσο ακριβώς θέλουμε, είναι μια τέλεια επιλογή για μπάνιο σε κάποια πισίνα.

https://www.instagram.com/p/CtBw6rGopsK

Το δεύτερο είναι ένα ολόσωμο με μακριά μανίκια και εξωτικό print έχει χαμηλή πλάτη και προσφέρεται για sports στην παραλία. Σίγουρα βέβαια δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μαύρισμα. Το τελευταίο σχέδιο που αγαπά η Κατερίνα είναι ένα είδος trikini, δηλαδή κάτι ανάμεσα σε μπικίνι και ολόσωμο. Με one shoulder σχέδιο και ένα μεγάλο άνοιγμα στο πλάι είναι ένα πιο πρωτότυπο στυλ, που ίσως δεν έχεις ακόμη δοκιμάσει. Μια ματιά στην παρακάτω gallery θα σου δώσει την έμπνευση που ψάχνεις.