8 δημιουργικά σύνολα με πρωταγωνιστή το bra top

Ναταλία Κατσακιώρη
8 δημιουργικά σύνολα με πρωταγωνιστή το bra top
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο sexy καλοκαιρινό top θα είναι το μπικίνι σου.

Όσο προχωράμε στον Ιούνιο και ο καλοκαιρινός καιρός γίνεται πια και επιτέλους μια συνθήκη και όχι προσδοκία, έχουμε και εμείς σιγά-σιγά την ευκαιρία να φορέσουμε όλα τα summer trends, που φέτος βγήκαν λίγο αργότερα στα σύνολά μας. Λίγο ο καιρός, λίγο η διάθεση και κάπως ξεχαστήκαμε στην άνοιξη, ή καλύτερα σε ένα παρατεταμένο φθινόπωρο. Και καθώς τα ρούχα μας γίνονται πιο ελαφριά και αιθέρια, ήρθε η στιγμή να φορέσουμε και μία από τις τάσεις που προσωπικά ανυπομονούσα να δω στους δρόμους αυτό το καλοκαίρι. Τα bra tops.

bratops_outfits-(10).jpg

H μόδα έχει φέρει τα «μέσα-έξω», όπως λέμε τα πάνω-κάτω, απογειώνοντας τη sexy διάθεση. Δεν υπάρχει καμία σχεδιαστής ή brand που να μην έδωσε βάση στα lingerie dresses και τα bra tops, τώρα που τα 00s και η όλη αισθητική τους είναι στο προσκήνιο. Θα θυμάσαι πολύ καλά, αν είσαι και εσύ millennial σαν και εμένα, το στυλ των pop stars της δεκαετίας του 2000 (βλέπε Britney Spears και Christina Aquilera), οι οποίες πολύ συχνά εμφανιζόντουσαν on stage σχεδόν μόνο με τα εσώρουχά τους. Λίγο τα bikini tops, λίγο τα bra tops, λίγο τα εσώρουχα που φαίνονται πάνω από το παντελόνι και το ντύσιμό μας γίνεται πιο cool από ποτέ.

Οδηγός αγοράς: Οι μεγάλες shopper τσάντες επιστρέφουν για να μας ξεκουράσουν μέσα στο καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/Cn0ZHqNADBR

Προφανώς και δεν μπορούμε όλες να εμφανιστούμε το ίδιο άνετα σε όλες τις περιστάσεις με ένα μικροσκοπικό μπουστάκι ή σουτιέν. Όποια κορίτσια το προτιμάνε και το τολμάνε θα βρουν πολλά, δημιουργικά looks με τα bra tops. Αν, όμως, θέλεις να κάνεις το κάτι παραπάνω σε σχέση πάντα με το styling, τότε τα καλοκαιρινά πανωφόρια και τα πουκάμισά σου είναι τα πρώτα items που θα ρίξεις πάνω από ένα bra top. Το παντελόνι ή η φούστα σου μπορεί να είναι ψηλόμεσο για όσες αγαπούν το safety ή low rise για τις Y2K lovers. Παρακάτω ξεχωρίσαμε 8 υπέροχα σύνολα που σου δείχνουν πώς να ντυθείς με στυλ και ένα bra top, ακόμη και σε layering. Ναι, μέσα στο καλοκαίρι!

bratops_outfits-(4).jpg

8 upgraded σύνολα με bra tops για ένα καυτό καλοκαίρι με στυλ: