Η Βίκυ Καγιά ταξίδεψε στο Παρίσι και εμφανίστηκε με το ολόμαυρο look που θα φορέσεις στο γραφείο

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Βίκυ Καγιά ταξίδεψε στο Παρίσι και εμφανίστηκε με το ολόμαυρο look που θα φορέσεις στο γραφείο

Μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση στις Κάννες η Βίκυ Καγιά μας δείχνει πώς πρέπει να είναι το total black.

Η καλοκαιρινή σεζόν φαίνεται να είναι πολυδιάστατη για τη Βίκυ Καγιά, που όπως πάντα δεν σταματά να κινείται και να ταξιδεύει. Τον τελευταίο μήνα βρέθηκε δύο φορές στη Γαλλία, αφού μετά την επίσκεψή της στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών, όπου μας άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα με τη συγκλονιστική ολόσωμη φόρμα της από τη Stella MacCartney, η Βίκυ ταξίδεψε και πάλι για τη Γαλλία, αλλά αυτή τη φορά στο Παρίσι για το κορυφαίο τουρνουά τένις του Roland Garros.

Λίγες ώρες μετά την άφιξή της στην πόλη του φωτός είδαμε τα πρώτα stories από τη νυχτερινή της έξοδο, όπου χόρεψε και διασκέδασε μαζί με φίλους. Η Βίκυ Καγιά ήταν, όπως πάντα, απλή και απόλυτα stylish με ένα μαύρο, δερμάτινο παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Γενικά, το αγαπημένο μοντέλο και παρουσιάστρια μπορούμε να πούμε ότι κάνει το απόλυτο matching στο parisian chic, αφού οι επιλογές της είναι συνήθως διαχρονικά items με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/CsyKHFsIALn

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τις 80s εμφανίσεις με ένα ανατρεπτικό παντελόνι tracksuit και γόβες

Το total black σύνολο της Βίκυς Καγιά.

Εχθές η Βίκυ Καγιά φρόντισε να ανεβάσει και ένα μικρό φωτογραφικό album με την πρώτη της ημέρα στο γήπεδο του Roland Garros, όπου πήγε με ανεβασμένη διάθεση, όπως φαίνεται από τις πόζες της με ένα κοκτέιλ στο χέρι. Αυτό που φυσικά παρατηρήσαμε για άλλη μια φορά ήταν το μοναδικό της στυλ και το outfit που επέλεξε για το συγκεκριμένο event. Από εμάς έχει ένα μεγάλο χειροκρότημα, γιατί σε γενικές γραμμές ο ήλιος γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικός στο εν λόγω location, οπότε πρέπει να βρεις κάτι άνετο και δροσερό για την ημέρα.

https://www.instagram.com/p/Cs8izjEMj1v

Πιο συγκεκριμένα η Βίκυ επέλεξε ένα total black σύνολο, προς μεγάλη μας έκπληξη, δημιουργώντας ένα πολύ εύκολο αλλά και ταυτόχρονα pollished outfit, ιδανικό για το πρωινό look του γραφείου μέσα στο καλοκαίρι. Με μαύρο wide leg παντελόνι και μαύρο ασορτί γιλέκο φορεμένο σαν top η Βίκυ βρήκε τη σωστή βάση του όλου στυλ. Συμπλήρωσε αυτό το τόσο απλό σύνολο με ένα ζευγάρι λευκά πάνινα παπούτσια και έδωσε όλο το βάρος στα statement γυαλιά ηλίου της, που απογείωσαν το coolness. Είναι το ιδανικό outfit για να αντιγράψεις τον Ιούνιο στο γραφείο.