5 τάσεις από το street style του Ιουνίου που αξίζει να δοκιμάσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
5 τάσεις από το street style του Ιουνίου που αξίζει να δοκιμάσεις
Photo Credit: VALENTINA VALDINOCI/IMAXTREE.COM

Κάναμε την απαραίτητη έρευνα και σου παρουσιάζουμε τα πιο ενημερωμένα trends.

Προσωπικά ανήκω σε αυτούς που αναζητούν πάντα την έμπνευση στους δρόμους της πόλης. Για αυτό εξάλλου και μου αρέσει να μένω στο κέντρο. Γιατί η ενέργεια και ο κόσμος που βλέπεις καθημερινά δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Εξάλλου ακόμη και στα fashion weeks, την κορυφαία περίοδο για τον κόσμο της μόδας που περιμένουμε με αγωνία τις προτάσεις των σχεδιαστών, είναι στην πραγματικότητα το street style που δημιουργεί τις πιο δυνατές τάσεις, γιατί τελείως διαφορετικό να βλέπεις κάτι σε ένα catwalk και τελείως διαφορετικό να το βλέπεις πάνω σε μια «κανονική» γυναίκα στους δρόμους της πόλης, η οποία θα το φορέσει και θα το αναδείξει, βάζοντας την προσωπικότητά της.

Σαββατοκύριακο στην πόλη ή δίπλα στη θάλασσα; 4 καλοκαιρινά σύνολα που λειτουργούν πάντα

Τώρα λοιπόν, που μπήκε ο Ιούνιος κάναμε μια μικρή παρατήρηση στα looks που είδαμε στους δρόμους των μεγαλύτερων μητροπόλεων της μόδας και σου δίνουμε τα κορυφαία trends που αξίζει να δοκιμάσεις το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CtE0GFUI0Le

5 street style τάσεις για το καλοκαίρι του 2023.

Low rise φούστα: Συνήθως μιλάμε για ένα midi σχέδιο. Είναι μία από τις μεγάλες επιστροφές των 90s και 00s και η αλήθεια είναι ότι μπορούν να δείξουν πολύ sexy με το σωστό styling. Για παράδειγμα με ένα crop top και mules, σαν άλλη Carrie Bradshaw.

street_style_trends-(2).jpg

Minimal chic: Είναι μία τάση που δεν φεύγει ποτέ από το προσκήνιο και δικαίως. Η απλότητα ταιριάζει απόλυτα στην αίσθηση του καλοκαιριού και τα λευκά και εκρού χρώματα που μας κρατάνε δροσερές όλη την ημέρα είναι ιδανικά για ένα minimal combo.

street_style_trends-(4).jpg

Cargo pants: Τα φορέσαμε το χειμώνα, την άνοιξη και τώρα εμφανίζονται παντού και το καλοκαίρι. Έχε στο νου σου ότι υπάρχει πάντα και η εναλλακτική της cargo φούστας και του φορέματος, αν θεωρείς πολύ χειμερινή την εκδοχή του.

street_style_trends-(3).jpg

Έντονα χρώματα: Εννοείται ότι αν βλέπουμε κάτι στους δρόμους της πόλης το καλοκαίρι, αυτό είναι τα έντονα χρώματα. Και μας αρέσουν πολύ σε οποιαδήποτε εκδοχή τους. Είτε σε φορέματα, είτε σε tops, είτε σε αξεσουάρ.

street_style_trends-(6).jpg

Κάπρι παντελόνια: Είναι από τις τάσεις που είδαμε στα 90s κυρίως και θέλουν λίγη προσοχή σε σχέση με τα παπούτσια που θα τα συνδυάσεις για να μην «κόψεις» τα πόδια σου. Κατά τα άλλα είναι super girly!

street_style_trends-(5).jpg