Το tied up μπικίνι είναι η τάση που εγκρίνουν οι celebrities -Και υπάρχει λόγος

Ναταλία Κατσακιώρη
Το tied up μπικίνι είναι η τάση που εγκρίνουν οι celebrities -Και υπάρχει λόγος

Το μυστικό σε κάθε καλό μαγιό είναι φυσικά η εφαρμογή και το tied up μπικίνι κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Πάντα υπάρχουν τάσεις/πυροτεχνήματα. Και με αυτό εννοώ τάσεις, που έρχονται και φεύγουν μέσα σε μια σεζόν και κάνουν ένα σχετικό χαμό στα social media. Ειδικά, όσον αφορά στα μαγιό έχουμε αρκετά micro trends, που κάνουν ένα γρήγορο κύκλο, γιατί πάντα το καλοκαίρι θέλουμε αυτά τα πιο περίεργα και τα πιο διασκεδαστικά items που να μπορούν να μας βάλουν σε mood ανανέωσης. Ένα από τα αυτά τα trends που φορέσαμε ήταν και τα tied up μπικίνι, που ήρθαν στη ζωή μας μέσα στο 2022, αλλά όπως φαίνεται δεν έχουν καμία διάθεση να εγκαταλείψουν το προσκήνιο.

https://www.instagram.com/p/CQVtoBXLOUY

Τα tied up μπικίνι είναι η ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού μπικίνι.

Γενικά οι απλές γραμμές είναι και οι πιο εύκολες στα fittings. Γιατί τα καθαρά shapes αγκαλιάζουν συνήθως το σώμα με μία απλότητα, που αφήνει τη σιλουέτα φυσική και θηλυκή. Γενικά, ότι έχει να κάνει με το κομμάτι μαγιό θέλουμε να είναι απελευθερωτικό και να μην χρειάζεται τις στιγμές των διακοπών μας να πιεζόμαστε μέσα σε άβολα μαγιό και ρούχα παραλίας. Για αυτό και το κλασικό μπικίνι είναι στην πραγματικότητα αξεπέραστο.

Total denim: Η Τατιάνα Μπλάτνικ προτιμά ένα ιδιαίτερο τζιν μπουφάν με bohemian λεπτομέρειες

Η τάση των tied up bikinis έχει έρθει, όμως, για να ανανεώσει με έναν πολύ εύκολο τρόπο τα μαγιό μας και να τονίσει όλα τα καλά μας στοιχεία. Εξάλλου είναι το trend που εγκρίνουν και πολλές celebrities, όπως η Dua Lipa, η Bella Hadid και η Tina Kunakey.

https://www.instagram.com/p/Cncd9P6KjHf

Ο λόγος είναι ότι με ένα τέτοιο μαγιό δεν χάνεις τίποτα από την κλασική κομψότητα και τη διαχρονική απλότητα ενός τρίγωνου μπικίνι, ενώ παράλληλα μπορείς να κάνεις και ένα μικρό twist στην εμφάνισή σου. Στην ουσία μιλάμε για τα μακριά κορδόνια του bikini top, που έρχεται γύρω από τη μέση, την κοιλιά ή το θώρακα και δημιουργεί ένα sexy αποτέλεσμα. Αυτή είναι και όλη η «μαγεία» του συγκεκριμένου σχεδίου. Ότι μπορείς να το διαμορφώσεις και να το ρυθμίσεις πάνω στο σώμα σου, στις δικές σου καμπύλες, ώστε να έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/Cgrg-FjO_8H

Επένδυσε σε ένα έντονο χρώμα και κάνε μια μικρή δοκιμή στον καθρέφτη σου με τα straps του νέου σου μπικίνι. Μην ξεχνάς ότι μπορείς να το αξιοποιήσεις και σαν top πάνω από μια ψηλόμεση φούστα ή ένα παντελόνι σε wide leg γραμμή.