Parisian chic! Η Κλέλια Ανδριολάτου με τα δύο αγαπημένα printed φορέματα των Γαλλίδων

Ναταλία Κατσακιώρη
Parisian chic! Η Κλέλια Ανδριολάτου με τα δύο αγαπημένα printed φορέματα των Γαλλίδων

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει υιοθετήσει ένα το κομψό στυλ των Γαλλίδων με δύο καλοκαιρινά φορέματα.

Το καλοκαίρι θέλει το φόρεμά του! Άνετο και θηλυκό, sexy και αέρινο, είναι το πιο ευκολοφόρετο κομμάτι της ντουλάπας μας. Δεν χρειάζεται κανένα styling, αρκεί να έχεις κάνει τη σωστή επιλογή σε shape, χρώμα και στυλ. Και τα printed φορέματα με τα λαμπερά χρώματα και τα ακόμη πιο λαμπερά μοτίβα, είναι απαραίτητα για το καλοκαίρι μας. Από το καθημερινό μας look στο γραφείο, μέχρι το σύνολο που θα επιλέξουμε για τη βουτιά μας στη θάλασσα, το printed φόρεμα είναι το hero piece της καρδιάς μας.

Το Tomato girl είναι η τάση με τις κορυφαίες αναζητήσεις στο Tik Tok-Και είναι ιδανική για καλοκαίρι

Οι Γαλλίδες, οι πιο stylish and fabulous κυρίες της Ευρώπης, επιλέγουν συνήθως δύο διαφορετικά μοτίβα, που έχουν γίνει πλέον κλασικά. Η Κλέλια Ανδριολάτου σε ένα πρόσφατο ταξίδι που είχε στο Παρίσι πήρε έμπνευση από τα French girls και επένδυσε σε δύο διαχρονικά μοτίβα, που απογείωσαν το look της και κέρδισαν τα σχόλια των followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Κλέλια είναι εξάλλου sexy as hell και τα δύο αυτά ρομαντικά φορέματα τόνισαν ακόμη περισσότερο τη σιλουέτα της.

Floral ή πουά; Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Τα florals είναι και θα είναι το πιο αγαπημένο μας μοτίβο. Γιατί είναι αξεπέραστο. Και μην βιαστείς να μιλήσεις για ένα αναμενόμενο και βαρετό print, γιατί αυτή ακριβώς είναι και η ομορφιά των λουλουδάτων patterns. Ότι μπορείς να βρεις άπειρους χρωματικούς συνδυασμούς με μικρά ή μεγάλα λουλούδια, με διαφορετική βάση αλλά και πολλά διαφορετικά σχέδια σε λουλούδια. Σαν ένας ανεξάντλητος πίνακας. Η Κλέλια επέλεξε ένα mini φόρεμα με v-neck λαιμόκοψη, με κίτρινα, λευκά και dusty pink λουλούδια, αλλά και πράσινες πινελιές. Ρομαντικό, απλό, girly, υπέροχο!

klelia_andriolatou_351270673_285785417137717_9033763558988362932_n.jpg

Το δεύτερο φόρεμα με το οποίο η Κλέλια φωτογραφήθηκε είναι ένα κατακόκκινο πουά φόρεμα , με λευκά dots που έχει αυτό το granny style. Η ίδια το συνδύασε με ένα ζευγάρι retro, χρυσά γυαλιά οράσεως και λευκές πέρλες στο λαιμό. Αλλά ήταν τα κόκινα σκουλαρίκια της σε σχήμα καρδιάς που τράβηξαν όλα τα βλέμματα.

Δύο κλασικά φορέματα, ένα μοναδικό στυλ. Το στυλ A la Française! Ακολούθησε το inspo.