Βρήκαμε το printed σύνολο της Τζένης Θεωνά -Τρεις φορές που επέλεξε τα πιο στυλάτα σετ

Ναταλία Κατσακιώρη
Βρήκαμε το printed σύνολο της Τζένης Θεωνά -Τρεις φορές που επέλεξε τα πιο στυλάτα σετ

Τα σετ με παντελόνι και top είναι η αγαπημένη επιλογή της Τζένης.

Η Τζένη Θεώνα είναι μία από τις πιο αγαπημένες κυρίες στο χώρο της υποκριτικής, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει περάσει με επιτυχία και στην παρουσίαση, με την εκπομπή «Μαμάδες» στην ΕΡΤ2. Είναι ένας ρόλος που φαίνεται να απολαμβάνει, αφού η υπέροχη Τζένη έχει και ένα ταμπεραμέντο, που δύσκολα συναντάς και αυτό βγαίνει σε κάθε της συνέντευξη στο στούντιο της εκπομπής της.

Και επειδή, όπως έχουμε πει, η μόδα είναι αυτοέκφραση και δημιουργικότητα, αυτός ακριβώς ο loud χαρακτήρας της Τζένης βγαίνει και στα ρούχα της και στον τρόπο που ντύνεται. Η Τζένη είναι αυτό που λέμε into colors, δηλαδή αγαπά πολύ τα χρώματα και φροντίζει να τα επιδεικνύει και στα σύνολά της αλλά και στο μακιγιάζ της. Το colorblocking είναι για αυτή παιχνιδάκι, ενώ δεν υπάρχει αντικειμενικά κανένα χρώμα που να μην της ταιριάζει. Όσο βέβαια τολμάει στους χρωματικούς συνδυασμούς, τόσο φαίνεται να αναζητά την ασφάλεια και την άνεση στις γραμμές των ρούχων της. Τα σετ είναι το δικό της must και κάτι θα ξέρει καλύτερα.

Οδηγός αγοράς: Τα stylish χρυσά πέδιλα που θα δώσουν luxury χαρακτήρα στο καλοκαίρι μας

Βρήκαμε το πολύχρωμο set της Τζένης Θεωνά.

Μέσα στο καλοκαιρινό κλίμα, λοιπόν, και η Τζένη πόζαρε σε μια φωτογραφία που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (και να την ακολουθήσεις), όπου φοράει ένα υπέροχο σετάκι με παντελόνι και matching crop top, που μας αρέσει πολύ. Είναι σε ένα ιδιαίτερο watercolored print, που μοιάζει να το ζωγράφισε κάποιος δηλαδή με νερομπογιές, και οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου μπερδεύονται με το κλασικό λευκό. Το παντελόνι είναι σε ίσια, cargo γραμμή, ενώ το top έχει έναν retro χαρακτήρα, που το κάνει πιο θηλυκό και αναδεικνύει το μπούστο.

https://www.instagram.com/p/Cs_Uhm3MIAo

Είναι ένα σύνολο από το ελληνικό brand «Mallory The Label», που θα δεις παρακάτω και η Τζένη το συνδύασε με ένα πολύ ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια. Τα μαύρα clogs με τη χοντρή πράσινη σόλα ήταν μια ανατρεπτική επιλογή, που όμως απογείωσε το αποτέλεσμα.

https://www.instagram.com/p/CsB_tEht8yn

Τρεις φορές που η Τζένη φόρεσε σετ και απογείωσε το matchy-matchy.