Η Katie Holmes έκανε ταση τα flats στο κόκκινο χαλί και έχουμε συγκεντρώσει όλα τα κορυφαία looks

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Katie Holmes έκανε ταση τα flats στο κόκκινο χαλί και έχουμε συγκεντρώσει όλα τα κορυφαία looks

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Και κάπως έτσι ο μύθος ότι τα τακούνια είναι απαραίτητα στις βραδινές εμφανίσεις καταρρίφθηκε. 

Η Katie Holmes είναι μία από τις stars του Hollywood που έχει πολύ συγκεκριμένο στυλ, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα του κόσμου της μόδας, για όλους τους σωστούς λόγους. Η ίδια ζει στη Νέα Υόρκη και περνά το μεγαλύτερο διάστημα σε βόλτες στους δρόμους του «μεγάλου μήλου», ενώ βρίσκεται πολύ συχνά και σε events ορόσημα για την νεοϋρκέζικη urban κουλτούρα. Ένα από αυτά ήταν και η τελευταία παράσταση του American Ballet Theatre, στην οποία έφθασε με ένα ολόμαυρο, καλοκαιρινό σύνολο, ιδανικό για τα βράδια μας στην πόλη.

undefined

Το maxi crochet φόρμεά της ήταν από τη συλλογή της Chloé για το φθινόπωρο/χειμώνα του 2023 και είχε την απλή, λιτή γραμμή που αγαπά συνήθως η Katie. Με κάποια σημεία να έχουν την εικόνα των φθαρμένων, destroyed κομματιών το όλο αποτέλεσμα του look γίνεται ακόμη πιο cool και πιο summer, αλλά αυτό που ξεχώρισε είναι η επιλογή που έκανε η Katie στα παπούτσια. Ενώ όλοι θα περίμεναν να συνδυάσει ένα τέτοιο φόρεμα με ένα ζευγάρι, minimal, ψηλοτάκουνα πέδιλα εκείνη τίμησε κατά κάποιον τρόπο τη βραδιά και φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες, από τον οίκο Miu Miu. Μιλάμε για τα μαύρα, bucklet ballet flats του ιταλικού οίκου, ένα από τα viral παπούτσια της σεζόν.

Η Katie Holmes έχει κάνει τάση τα flats στο κόκκινο χαλί.

Αν παρακολουθείς το στυλ της Katie Holmes, τότε θα συμφωνήσεις ότι αυτή η επιλογή δεν ήταν καμία έκπληξη για όσους γνωρίζουν την αισθητική της, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που η γνωστή ηθοποιός φοράει flats σε μια επίσημη εμφάνιση. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι μάλλον η αγαπημένη της στυλιστική συνήθεια και οι επιλογές της είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Υπάρχει ένα παντελόνι που θα κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά -Και είναι άκρως καλοκαιρινό

Alice + Olivia by Stacey Bendet

(Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

Invision

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα βρίσκεσαι σε δίλημμα για το τι παπούτσια να φορέσεις με ένα λαμπερό party look, θυμήσου και την Katie και πήγαινε σε ένα ζευγάρι ενημερωμένες, δερμάτινες μπαλαρίνες, mules με ενδιαφέροντα υφάσματα όπως το satin, δερμάτινα σανδάλια σε minimal γραμμή, ακόμη και sneakers αν θέλεις να κάνεις ένα ενδιαφέρον mix and match.

2023 Chanel Tribeca Festival Women's Lunch

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini

Tα καλύτερα looks με flats από την Katie Holmes: