Υπάρχει ένα παντελόνι που θα κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά -Και είναι άκρως καλοκαιρινό

Ναταλία Κατσακιώρη
Υπάρχει ένα παντελόνι που θα κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά -Και είναι άκρως καλοκαιρινό

Είναι ένα είδος ειδικού εφέ, πες το και έτσι!

Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που δεν είναι προικισμένες με ατέλειωτα, μακριά πόδια ή έστω με απλώς μακριά πόδια, οπότε από μικρή είχα μάθει να ντύνομαι ανάλογα. Δηλαδή να έχω στο νου μου να επενδύω σε εκείνα τα ρούχα που διευκολύνουν κάπως την εικόνα μου και κάνουν το σιλουέτα μου να δείχνει πιο ψηλή. Ένα από τα γνωστά styling tricks είναι τα ψηλόμεσα παντελόνια και οι ψηλόμεσες φούστες.

Γενικά, το οτιδήποτε δένει ψηλά στη μέση και τονίζει την περιοχή πάνω από τον αφαλό, όπως για παράδειγμα μια ζώνη ή ένα top ή φόρεμα που να δένει ακριβώς σε αυτό το σημείο, έχει την ικανότητα να ορίζει διαφορετικά τη σιλουέτα και να κάνει τον κορμό να φαίνεται πιο μικρός και τα πόδια μας αυτόματα πιο μακριά. Αυτά είναι μικρά μυστικά, που βοηθάνε όχι να αλλάξουμε, αλλά να αναδείξουμε καλύτερα το σώμα μας, οπότε να βελτιώσουμε και τη διάθεσή μας. Γιατί όταν νιώθεις καλά μέσα στα ρούχα σου αυτό βγαίνει προς τα έξω!

striped_pants-(6).jpg

Υπάρχει, λοιπόν, ένα παντελόνι μέσα στις πιο δυνατές τάσεις της φετινής σεζόν, που κάνει τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις στην πραγματικότητα τίποτα απολύτως!

Light blue: Είναι το χρώμα του καλοκαιριού και οι πιο ενημερωμένες celebrities το φοράνε ήδη

striped_pants-(1).jpg

Το ριγέ παντελόνι είναι το πιο cool παντελόνι της σεζόν.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι το ριγέ παντελόνι έχει πλέον συνώνυμο του καλοκαιρινού coolness. Δεν υπάρχει κανένα από τα κορίτσια της μόδας, που να μην έχει επενδύσει σε ένα από αυτά τα παντελόνια και να μην τα έχει κάνει βασικό στοιχείο του summer look του. Οι Γαλλίδες και τα Scandinavian girls είναι οι πρώτες που τα έχουν εντάξει στα σύνολά τους και τα έχουν αναδείξει αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/CsdM860Mx4l/

Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να τα συνδυάσεις πανεύκολα με λινά πουκάμισα, t-shirts με retro logos, σανδάλια και χαριτωμένες μπαλαρίνες ή με bohemian clogs και κάπως έτσι να περάσεις ένα καλαοκαίρι γεμάτο άνεση και στυλ. Και ψηλότερα πόδια, φυσικά! Γιατί οι κάθετες ρίγες, ειδικά αν επενδύσεις σε ένα item με έντονα χρώματα, μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των ψηλών ποδιών, ακόμη και αν δεν έχεις τίποτα απολύτως για να το προσπαθήσεις.

https://www.instagram.com/p/CsWiiIpNkRl/