Οδηγός αγοράς: 10 printed πολύχρωμες φούστες που θα φέρουν φως στο στυλ μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 printed πολύχρωμες φούστες που θα φέρουν φως στο στυλ μας
Photo credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Prints, χρώματα και ιδιαίτερα μοτίβα παίρνουν τη θέση τους στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Έχεις ξεκινήσει την καλοκαιρινή σου wish list; Τη λίστα, δηλαδή, με τα items στα οποία θέλεις φέτος να δώσεις ένα κομμάτι του budget σου και να τα βάλεις στη συλλογή σου. Και θα μου πεις, μα καλά σε λίγο θα μπει Ιούλιος. Αλλά αν λάβω υπόψη μου τον καιρό και τις άπειρες βροχές, που δυστυχώς καθυστέρησαν λίγο το καλοκαίρι μας, υποθέτω ότι ίσως και εσύ -όπως και εγώ- δεν βγει ακόμη για το καλοκαιρινό σου shopping. Γιατί το shopping θέλει και το αντίστοιχο mood και την όλη διάθεση, για να κάνουμε τις σωστές αγορές.

Η Ελληνοαμερικανίδα Katerina Kladis είναι από τις μεγαλύτερες συλλέκτριες Juicy Couture στον κόσμο

printed_skirts-(3).jpg

Αν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι να βγεις για ψώνια σήμερα ή από Δευτέρα, τότε θα σου πω ότι μια printed φούστα πρέπει να μπει σίγουρα μέσα στα items που θα αγοράσεις για το φετινό καλοκαίρι. Γενικά, το έχουμε πει και ξαναπεί πολλές φορές, ότι το 2023 είναι η χρονιά της φούστας. Τολμώ να πω ότι ίσως ως ένα βαθμό έχουν ξεπεράσει ακόμη και τα παντελόνια της ντουλάπας μας, κυρίως γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και styles, που μας επιτρέπουν να κάνουμε και δημιουργικό, casual styling ακόμη και με μία φούστα. Οι cargo και οι maxi skirts για παράδειγμα είναι εξαιρετικά άνετες και πρακτικές και μπορούν να αντικαταστήσουν ένα wide leg, καθημερινό παντελόνι ή μία βερμούδα.

printed_skirts-(7).jpg

Προσωπικά, φέτος θα επενδύσω σε μία printed φούστα, αφήνοντας για λίγο πίσω μου τις μονοχρωμίες, όσο και αν τις αγαπώ. Γιατί είναι η εζόν για prints! Περίεργα patterns, ψυχεδελικά μοτίβα, ακραία color blockings, λουλούδια και ρίγες, αλλά και hand painted τύπου prints.

printed_skirts-(6).jpg

Στις καλοκαιρινές συλλογές των αγαπημένων μας brands θα βρεις σίγουρα ένα σχέδιο που να ταιριάζει στο στυλ και την αισθητική σου. Μην ξεχνάς φυσικά και τα ελληνικά labels, που δημιουργούν δικά τους signature τυπώματα και μπορούν να δώσουν μια ξεχωριστή νότα στην εμφάνισή μας ακόμη και αν συνδυάσεις μια τέτοια φούστα από τη συλλογή τους με ένα απλό, basic tank top. Οι δικές μας επιλογές παρακάτω.

Editor's choices: