Η Δανάη Παππά με το maxi casual φόρεμα που θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δανάη Παππά με το maxi casual φόρεμα που θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

Η άλλη εκδοχή του shirt dress, που αξίζει μια θέση στην γκαρνταρόμπα των δικαοπών σου. 

Όχι, δεν είναι νωρίς για να ανοίξουμε το θέμα βαλίτσα των διακοπών. Αρκεί να σου θυμίσω ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα μπούμε στον Ιούλιο και οι πρώτες καλοκαιρινές άδειες έρχονται μέσα στις επόμενες μέρες. Αλλά ακόμη και ανήκεις, όπως εγώ, στους κλασικούς αδειούχους του Αυγούστου, τα Σαββατοκύριακα και τα τριήμερα δεν λείπουν από τη ζωή μας. Πού θέλω να καταλήξω; Ότι καλό θα ήταν να κάνεις το πρώτο check για το τι πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Έχουμε το πρακτικό κομμάτι, όπως είναι τα μαγιό, οι πετσέτες παραλίας και όλα τα υπόλοιπα must items για τη θάλασσα, και από την άλλη έχουμε τα ρούχα των βραδινών μας εμφανίσεων στο νησί, αλλά και κάποια casual σύνολα για τις βόλτες και τις εξερευνήσεις μας. Και θα μου πεις πώς να τα χωρέσω όλα αυτά σε μία μικρή βαλίτσα ή ακόμη χειρότερα σε έναν σάκο τριημέρου; Υπάρχει λύση και είναι μάλιστα πολύ απλή. Πάρε μαζί σου όλα εκείνα τα passé par tout items, που μπορείς να τα αξιοποιήσεις σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις.

Η Δανάη Παππά σου δείχνει ένα από αυτά.

https://www.instagram.com/p/Cs1cuCjtmSR/

Το shirt dress της Δανάης Παππά δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου.

Η Δανάη Παππά ανέβασε πρόσφατα μία φωτογραφία της από το αγαπημένο της καφέ στην πόλη, και μας έβαλε σε καλοκαιρινή διάθεση. Μαυρισμένη και με ένα υπέροχο look μας έδειξε το πιο χρήσιμο φόρεμα, που πρέπει να προσθέσεις στη λίστα με τα ρούχα των διακοπών σου.

Η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε και φέτος στο Royal Ascot και το στυλ της θύμιζε κανονική royal

https://www.instagram.com/p/Ct17Sr5N5Ww/

Πιο συγκεκριμένα η Δανάη επέλεξε ένα maxi shirt dress, δηλαδή ένα φόρεμα πουκάμισο, που είναι όμως λίγο διαφορετικό. Έχει τα κλασικά κουμπάκια στο πάνω μέρος και το preppy γιακαδάκι, αλλά καταλήγει σε μια maxi φούστα με A-line. Έχει ένα ιδιαίτερο print σε γκρι απόχρωση που παίζει με το μαύρο και το λευκό, ενώ η Δανάη το ανέδειξε κάνοντας μία αντίθεση με πορτοκαλί πέδιλα. Ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί και με σανδάλια αλλά και sneakers για casual εμφανίσεις, αλλά και με ψηλοτάκουνα όπως το φοράει η Δανάη για ένα χαλαρό ποτό.