Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βρει ένα έξυπνο trick για να δίνει κίνηση στα καλοκαιρινά της σύνολα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει βρει ένα έξυπνο trick για να δίνει κίνηση στα καλοκαιρινά της σύνολα

Το styling trick που πρέπει να βάλεις και εσύ στη ζωή σου. 

Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει το ελληνικό καλοκαιράκι; Η θάλασσα, ο ήλιος και το δροσερό αεράκι των νησιών μας. Αυτό το αεράκι δεν θα ήταν υπέροχο να το φέρουμε και στα σύνολά μας; Εννοείται πώς θα ήταν, αλλά υπάρχει τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο; Υπάρχει. Και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον έχει βρει, όπως φαίνεται από τα τελευταία της looks. Γενικά, το στυλ της αρέσει πολύ και έχει πολλές πιστές followers στον προσωπικό τη λογαριασμό στπ Instagram που θέλουν να ξέρουν τι φοράει κάθε μέρα. Και η Σταματίνα δεν τους χαλάει το χατίρι.

Αλλά εμείς σαν fashion experts ρίξαμε μία πιο διεξοδική ματιά στα καλοκαιρινά σύνολα, που έχει αποφασίσει να ανεβάσει στο προφίλ της και εντοπίσαμε απευθείας το πώς έχει καταφέρει να φαίνονται τα looks της ακόμη πιο αέρινα, πιο καλοκαιρινά και γεμάτα κίνηση. Είναι μια πολύ μικρή λεπτομέρεια, που μπορεί να κάνει θαύματα και να αλλάξει την εικόνα μας χωρίς κόπο.

Η Δανάη Παππά με το maxi casual φόρεμα που θα βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου

https://www.instagram.com/p/CuBsvyjMqes/

Το styling trick της Σταματίνας που πρέπει να ξέρεις.

Δεν μιλάμε για κάποιο συγκεκριμένο item, το οποίο η Σταματίνα χρησιμοποιεί για να φέρει το αεράκι στα looks της, αλλά για μια μικρή λεπτομέρεια: τα κρόσσια. Ναι, καλά άκουσες (ή καλύτερα διάβασες) τα κρόσσια. Είναι μια λεπτομέρεια που συνήθως βλέπουμε στα βραδινά looks του χειμώνα και το καλοκαίρι έρχονται κυρίως στα bohemian items. Ε, λοιπόν, μάθε ότι δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιούμε τα κρόσσια μόνο σε μια τόσο περιορισμένη κλίμακα. Και αυτό γιατί το καλοκαίρι του 2023 τα κρόσσια μπήκαν στις τάσεις της σεζόν και μπορούμε να τα δούμε σε πολλές διαφορετικές εκδοχές.

https://www.instagram.com/p/Ct8hS6rs302/

Η Σταματίνα, μάλιστα, μέσα από τα looks της μας έχει δώσει τρεις διαφορετικές εναλλακτικές. Μία είναι τα μακριά, λεπτά κρόσσια που έρχονται σαν βροχή να καλύψουν τα πόδια μας και να αναδειχτούν με το περπάτημα, η δεύτερη είναι τα μικρά κρόσσια στο τελείωμα ενός φορέματος ή μιας φούστας που δίνουν μια καλοκαιρινή νότα και τέλος έχουμε και τα κρόσσια με Y2K επιρροή. Αυτά τα μικρά κροσσάκια με χάντρες που είναι τόσο fun και girly. Διάλεξε την εκδοχή που ταιριάζει στο στυλ σου!