Η Victoria Beckham φόρεσε τα πιο «λάθος» παπούτσια στο front row του Jacquemus -Τυχαίο;

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Victoria Beckham φόρεσε τα πιο «λάθος» παπούτσια στο front row του Jacquemus -Τυχαίο;

Η Victoria και ο David Beckham βρέθηκαν στο show του Jacquemus στις Βερσαλλίες και τράβηξαν όλα τα φλας.

Η Victoria Beckham μπήκε στο χώρο της μόδας σαν πυροτέχνημα και έγινε μια πολύ πετυχημένη designer, όσο και αν οι επικριτές της δεν πίστεψαν ποτέ στο όραμά της. Να πούμε ότι η ίδια είναι φυσικά η πιο μεγάλη trend setter και ο καλύτερος διαφημιστής της δουλειάς της, αφού δεν υπάρχει κάποιο item που να μην φοράει φανατικά και να μην έχει γίνει αμέσως sold out.

Εχθές βρέθηκε μαζί με τον David Beckham στο πλευρό της σε μία από τις βαρκούλες μέσα στη λίμνη των Βερσαλλιών, για να παρακολουθήσει και εκείνη το show του Simon Porte Jacquemus. Και όπως ήταν φυσικό, οι Beckhams έκλεψαν τα βλέμματα. Η Victoria έχει βρεθεί ξανά στο front row του συγκεκριμένου σχεδιαστή, με τον οποίο φαίνεται να διατηρεί μια τρυφερή φιλία. Αν και συνηθίζεται τελευταία οι καλεσμένοι της πρώτης σειράς να φοράνε ρούχα από την ακυκλοφόρητη νέα collection των οίκων, η Victoria δεν θα μπορούσε παρά να φορέσει μία δική της δημιουργία.

https://www.instagram.com/reel/Ct9OoScgwec/

Την είδαμε, λοιπόν, με έναν αγαπημένο της τύπο φορέματος, ένα slip dress σε σομόν, pale pink απόχρωση, με λεπτές τιράντες spaghetti, ασύμμετρο τελείωμα και ένα απλικέ σχέδιο στη μέση της, που θυμίζει ένα από τα νούφαρα στις λίμνες και τα σiντριβάνια των Βερσαλλιών. Μια μάλλον αναμενόμενη επιλογή, μιας και τα συγκεκριμένα σχέδια είναι σήμα κατατεθέν της σχεδιάστριας, που δεν τα αποχωρίζεται ούτε στις επίσημες εμφανίσεις της. Η όλη, όμως, συζήτηση έγινε γύρω από τα παπούτσια της;

Ακολουθεί η Victoria τoν κανόνα των λάθος παπουτσιών;

Αυτό που έκανε εντύπωση στην πραγματικότητα ήταν τα παπούτσια, αφού έβαλε ένα ζευγάρι thigh-high peep toe μπότες σε ανθρακί γκρι απόχρωση, που έφταναν μέχρι τους μηρούς της. Δεν το λες και την πιο σωστή επιλογή για μία μέρα μέσα στο καλοκαίρι, που ο ήλιος καίει. Ωστόσο, είναι ένα από τα παπούτσια που είναι πάντα sold out στη συλλογή της και η ίδια τα έχει κάνει διάσημα φορώντας τα και σε off season looks της. Ο David Beckham δίπλα της σε πιο καλοκαιρινό mood φόρεσε λινό κοστούμι και σανδάλια.

https://www.instagram.com/p/Ct9QhdlNpb9/

Είναι βέβαια πολύ πιθανό και η ίδια η Victoria Beckham να ακολουθεί τον κανόνα των άσχημων παπουτσιών για τον οποίο έχουμε μιλήσει. Να επιλέγει δηλαδή επιτήδες ένα ζευγάρι ετερόκλητα παπούτσια, που μέσα από την αντίθεση που κάνουν με το υπόλοιπο outfit απογειώνουν το outfit. Μπορεί να ισχύει, μπορεί πάλι και όχι.

Τι είναι η θεωρία των λάθος παπουτσιών; Το styling trick που θα αλλάξει τον τρόπο που ντύνεσαι

Φωτογραφίες από το λαμπερό front row:

https://www.instagram.com/p/Ct9UF8fO7dd/