Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει την top απόχρωση που θα φορέσουμε στους γάμους του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει την top απόχρωση που θα φορέσουμε στους γάμους του καλοκαιριού

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε σε αρκετούς γάμους μέχρι στιγμής και ήταν πάντα η πιο καλοντυμένη.

Η σεζόν των γάμων, αγαπημένη μου, δεν τελείωσε, αλλά τώρα αρχίζει. Δυστυχώς για τους περισσότερους από εμάς η περίοδος θυμίζει κάτι από την ταινία «Γαμομπελάδες», χωρίς το όλο fun της κατάστασης και το υπέροχο, αμερικάνικο σκηνικό. Και φυσικά, η ερώτηση του τι θα φορέσω πάλι είναι απόλυτα λογικό να σε απασχολήσει. Γιατί μπορεί τα πράγματα κάπως να έχουν απλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι προσεγμένη και κομψή. Γενικά, όλα σχεδόν τα styles είναι appropriate, αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, εκτός από κάτι ξεκάθαρα casual, που θα δείχνει αρκετά παρωχημένο.

Τζιν σορτς: Είναι και επίσημα το item του μήνα -Όλοι οι τρόποι για να το φορέσεις

https://www.instagram.com/p/Cttu99bouU0/

Οπότε όλη η προσοχή στρέφεται αναπόφευκτα στην απόχρωση που θα φορέσουμε. Όσο και αν το αγαπάς, και αν το θέλεις, και αν ταιριάζει με το καλοκαιρινό σου tanning, όχι, το λευκό δεν είμαι μία από αυτές τις αποχρώσεις που μπορείς να φορέσεις ως καλεσμένη σε ένα γάμο. Υπάρχουν τόσα υπέροχα χρώματα που θα αναδείξουν αντίστοιχα την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου, χωρίς να ανήκουν στην παλέτα του άσπρου. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία από τις κυρίες της εγχώριας showbiz που φέτος βρέθηκε μέχρι στιγμής καλεσμένη σε πολλούς γάμους αγαπημένων της φίλων και ήταν πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες. Θα έχει τα μυστικά της.

Η αγαπημένη απόχρωση της Κατερίνας για ένα super stylish look καλεσμένης.

Η Κατερίνα πάντα δίνει το δικό της στίγμα στυλιστικά μέσα από τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και μας έχει δείξει πολλά stylish σύνολα για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, όπως όταν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Και θα παρατηρήσεις ότι φέτος έχει και μια αγαπημένη απόχρωση σε όλα τα φορέματα και τα outfits που μας προτείνει για μια τέτοια περίσταση.

https://www.instagram.com/p/CthQzK4oLw1/

Και αυτή είναι η παλέτα των neon. Τα neon χρώματα ήρθαν ξανά στο προσκήνιο μαζί με τις τάσεις από τα 00s. Και ταιριάζουν τέλεια σε ένα βραδινό, καλοκαιρινό look, είτε πρόκειται για φόρεμα, είτε για παντελόνι ή φούστα με κάποιο top. Η Κατερίνα επέλεξε ήδη αρκετά φορέματα σε πράσινο, μπλε και φούξια, όλα στην παλέτα των εντυπωσιακών neon αποχρώσεων, που θα σε κάνουν σίγουρα να ξεχωρίζεις.