Wide leg παντελόνι + σανδάλια: Το easy breezy σύνολο για τις μέρες του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Wide leg παντελόνι + σανδάλια: Το easy breezy σύνολο για τις μέρες του καλοκαιριού

Έχουμε πέντε προτάσεις για να φορέσεις τα φαρδιά σου παντελόνια με flats.

Καλοκαιράκι στην πόλη και ήδη τα κλιματιστικά έχουν πάρει φωτιά. Δεν είναι εύκολο να ντύνεσαι το καλοκαίρι. Εκτός και αν το μόνο που πρέπει να βάλεις είναι το μαγιό σου και ένα παρεό, λίγο πριν βουτήξεις στη θάλασσα στις διακοπές σου. Αλλά καθώς κάποιοι φεύγουν με τα πλοία της γραμμής, κάποιοι άλλοι είμαστε στις πόλεις και πρέπει να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη και άνετη, χωρίς να χάσουμε το στυλ μας. Γιατί το στυλ και η διάθεση να ντυνόμαστε όμορφα είναι ένας από τους βασικούς κανόνες επιβίωσης μέσα στο καλοκαίρι. Ας μην χάσουμε τη χαρά της μόδας!

wideleg_sandals-(1).jpg

Επίσης, η καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα έχει κάποια σημαντικά essentials που καλό θα ήταν να αξιοποιούμε στα everyday casual looks μας. Τα φαρδιά ανάλαφρα παντελόνια είναι μία από τις μεγάλες κατηγορίες των essentials.

Οδηγός αγοράς: Τα cover ups που έρχονται να απογειώσουν τα looks της παραλίας

Από τα λινά wide leg παντελόνια και τα cargo μέχρι τα parachute pants και τα υφασμάτινα σχέδια για το γραφείο, όλα τα παντελόνια μπορούν να αξιοποιηθούν, γιατί μιλάμε αντικειμενικά για ένα από τα πιο δροσερά items της ντουλάπας μας. Επίσης, κάθε γυναίκα έχει σίγουρα περισσότερα από ένα φαρδιά παντελόνια στη συλλογή της. Καιρός, λοιπόν, να τα αξιοποιήσεις και μέσα στο καλοκαίρι!

wideleg_sandals-(7).jpg

Το θέμα είναι με τι παπούτσια να τα συνδυάσεις; Οι περισσότερες έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι τα φαρδιά παντελόνια, πρέπει οπωσδήποτε να συνδυαστούν και με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Ε, λοιπόν, μπορείς να τα φορέσεις και με τα flat σανδάλια σου, αφήνοντας το παντελόνι σου ακόμη και να ακουμπά το έδαφος, μιας και τα puddle pants όπως έχουμε ήδη πει μαζί μέσα στη σεζόν, είναι μεγάλη τάση.

Στην παρακάτω gallery θα δεις ποιο στυλ παντελονιού ταιριάζει με κάθε σανδάλι, ενώ το styling θα σου δώσει την έμπνευση που αναζητάς ακόμη και για τις ημέρες με καύσωνα. Τα πέντε σύνολα που ακολουθούν ανταποκρίνονται σε κάθε στυλ και κάθε σωματότυπο. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο.

Πέντε outfits με φαρδύ παντελόνι + σανδάλια: