Τατιάνα Μπλάτνικ: Έβαλε το λευκό πουκάμισο στο καλοκαιρινό office look της

Τατιάνα Μπλάτνικ: Έβαλε το λευκό πουκάμισο στο καλοκαιρινό office look της

Photo:NDP Photo Agency

Γιατί ένα τόσο κλασικό ρούχο δεν φεύγει ποτέ από το προσκήνιο. Ειδικά το καλοκαίρι.

Το όνομα Τατιάνα Μπλάτνικ είναι συνυφασμένο στο μυαλό όλων με τη minimal κομψότητα. Η Τατιάνα είναι από αυτές τις γυναίκες που κάνουν και το πιο απλό ρούχο ή αξεσουάρ να μοιάζει πάνω τους sophisticated και chic. Της αρέσουν τα διαχρονικά items και ακόμη και στις επίσημες στιγμές της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας εκείνη κράτησε την αισθητική της απαράλλαχτη και εμφανίστηκε απλή και άνετη. Αγαπά, βέβαια, τη μόδα και φροντίζει να ενημερώνεται για όλα τα τελευταία trends, τα οποία ενσωματώνει στο στυλ της χωρίς να τη δεις ποτέ με κάτι εντελώς ξένο επάνω της. Αυτή είναι και η ουσία της πραγματικής αίσθησης του στυλ. Να ξέρεις τι σε αντιπροσωπεύει και να επενδύεις σε αυτό.

Το αρχαιοελληνικό look της Ζέτας Μακρυπούλια είναι η πιο stylish επιλογή για τους γάμους της σεζόν

https://www.instagram.com/p/CkyVu9Fp1yM/

Παρόλο που βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού η Τατιάνα και ο Νικόλας δεν έχουν φύγει ακόμη από την Αθήνα, αφού ο φακός τη συνέλαβε πριν λίγες μέρες στο κέντρο της πόλης, και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, να κάνει τα ψώνια της και να απολαμβάνει τη μέρα της. Φυσικά, η εμφάνισή της ήταν όπως πάντα απόλυτα προσεγμένη και είχε διατηρήσει όλες εκείνες τις γραμμές που συνηθίζει να φοράει. Αυτή τη φορά αξιοποίησε το λευκό πουκάμισο σε ένα casual chic σύνολο ιδανικό για το γραφείο.

tatiana_mplatnik-(3).jpg

Photo:NDP Photo Agency

Το office look της Τατιάνας με λευκό πουκάμισο.

Το λευκό πουκάμισο είναι ένα από τα βασικά essentials της γυναικείας αλλά και της ανδρικής γκαρνταρόμπας. Και δεν υπάρχει κανείς που να μην το έχει στη συλλογή του. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που μπορείς να το αξιοποιήσεις σε ένα elegant πρωινό σύνολο για το γραφείο, που θα σε κρατήσει δροσερή και stylish όλη την ημέρα.

tatiana_mplatnik-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Τατιάνα διάλεξε ένα λευκό πουκάμισο σε μεσάτη γραμμή και άφησε τις μανσέτες ξεκούμπωτες, ενώ από κάτω επέλεξε ένα μαύρο κλασικό παντελόνι γραφείου, που έρχεται ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο με ένα κομψό ρεβέρ. Το συνδύασε με μαύρες, pointy γόβες και μαύρη mini bag με λευκά εξώραφα που την έκαναν πιο πρωινή. Απλό και εύκολο, ένα τόσο διαχρονικό outfit δεν χάνει ποτέ.