Μαριέττα Χρουσαλά: Τα τρία αγαπημένα της μπικίνι έχουν τα πιο λαμπερά χρώματα και την ίδια γραμμή

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαριέττα Χρουσαλά: Τα τρία αγαπημένα της μπικίνι έχουν τα πιο λαμπερά χρώματα και την ίδια γραμμή

Prints και χρώματα συνδυάζονται στο πιο διαχρονικό μππικίνι, που ταιριάζουν σε όλες μας.

Το καλοκαιράκι, στην ακρογιαλιά. Το μυαλό μας φεύγει σιγά -σιγά και δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε σε τίποτα άλλο πέρα από τη θάλασσα και τι θα βάλουμε στις διακοπές μας. Μιλάμε, λοιπόν, κυρίως για τα μαγιό μας, γιατί όπως είναι φυσικό περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας μας στη θάλασσα τώρα πια, αν έχουμε βγει σε άδεια. Θέλεις μία extra έμπνευση; Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει ξεχωρίσει ήδη το αγαπημένο της μπικίνι με το fit που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Γιατί η Μαριέττα επιλέγει πάντα κλασικές, διαχρονικές γραμμές, με άποψη και στυλ, που τονίζουν όλα τα δυνατά σημεία του γυναικείου σώματος και αναδεικνύουν με τον πιο σωστό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/Cs50DZ6NZSB/

Οδηγός αγοράς: Τα velcro sandals είναι τα ugly άνετα πέδιλα που έγιναν πλέον κλασικά

Τα τρία μπικίνι που λατρεύει η Μαριέττα Χρουσαλά.

Αρχικά, να πούμε ότι η Μαριέττα Χρουσαλά είναι μια γυναίκα που αγαπά πολύ το μπλε χρώμα και έχει φροντίσει να φοράει πάντα μπλε μαγιό, κάθε καλοκαίρι και σε περισσότερες από μία αποχρώσεις. Aqua μπλε, μπλε electric αλλά και shiny μπλε αποχρώσεις πάνω σε μπικίνι με ιδιαίτερα χρώματα είναι η αδυναμία της Μαριέττας, που φέτος νομίζω ότι έχει αποθεώση το χρώμα, που ταυτίζεται με το ελληνικό καλοκαίρι, τη θάλασσα και τον καθαρό ουρανό. Το πρώτο από τα τρία αγαπημένα της μπικίνι, λοιπόν για το 2023 είναι ένα printed μαγιό σε ανοιχτό γαλάζιο και λευκό.

https://www.instagram.com/p/Cr29knitixi/

Το δεύτερο είναι ένα, επίσης, πολύχρωμο σχέδιο με το signature zic zac σχέδιο του οίκου Missoni, σε ροζ, λευκό, πράσινο και μαύρο combo, που είναι σίγουρα μια τάση διαχρονική στα καλοκαιρινά ρούχα και τα μαγιό. Είναι elegant και φαίνεται πάντα να έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις στην παραλία ακόμη και την απλή, λευκή, αέρινη παντελόνα. Το τρίτο και αγαπημένο της μαγιό είναι ένα neon κίτρινο μπικίνι, μια μάλλον εκκεντρική επιλογή για τη Μαριέττα, που είναι πιο ωραία πάνω σε μαυρισμένο δέρμα. Το κοινό και των τριών αυτών μαγιό είναι η all time classic γραμμή τους, με τη Μαριέττα να επιλέγει το κλασικό μαγιό τριγωνάκι, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, όποιος και αν είναι ο σωματότυπός τους.